Beneteau Oceanis Yacht 60

DKK 9.401.900

Beneteau Oceanis Yacht 60

Beneteau Oceanis Yacht 60
med Yanmar 150 HP
DKK 9.401.900

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
18,95 m
Bredde
5,25 m
Vægt
21700 kg
Dybdegang (min/max)
2,66 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
150 hk
Timetal
Ny
Antal kahytter
3
Antal toiletter
3 toiletter
Brændstofkapacitet
500 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste
Specifikationer
Beneteau Oceanis Yacht 60 sejlbåd

Beneteau Oceanis Yacht 60

Beneteau Oceanis Yacht 60 er det nye, moderne og eksklusive flagskib inden for Beneteaus Oceanis Yacht-modeller. Sejlbåden skiller sig ud fra tidligere modeller med sit sofistikerede og elegante design.
Der er en fin balance i bådens proportioner og design, så du opnår en sikker havsejlads, enestående ydeevne og en sejlbåd, der er nem at manøvrere. Layoutet er optimeret, hvilket skaber ligeså meget plads ombord på båden som på større modeller.

Eksteriør

Oceanis Yacht 60 er udstyret med en bimini-top, der kan trækkes tilbage, så det er muligt at nyde solen, kigge på stjernerne eller øge ventilationen.
Under bimini-toppen er bådens centrale cockpit, hvis størrelse giver en god bevægelsesfrihed.

En hovedgang går tværs gennem cockpittet og på hver side er der et bord med tilhørende siddegruppe, som i alt kan rumme ti personer. Bordene kan sænkes ved et tryk på en knap for at blive til solsenge. Der er yderligere to solsenge under bimini-toppen og ved masten.
Adgangen til fordækket foregår nemt og sikkert via to dybe sidedæk.

De to styrestationer er optimerede, så du kan udføre al manøvrering uden at forlade roret. Sejlbåden har indbyggede systemer som eksempelvis Ship Control og Seanapps.
Båden er desuden udstyret med en garage til en 2,8 m tender med jetdrevet motor og en badeplatform.

Interiør

Beneteau Oceanis Yacht 60 har et rummeligt interiør med masser af naturligt lys og en komfort, som forventes på større både. Layoutet giver et godt flow gennem båden med mange muligheder for afslapning og sociale aktiviteter ombord.

Den er indrettet med en stor salon, hvor der er plads til seks personer i den bløde sofa med tilhørende bord. Den centrale kabys er i hele bådens bredde og opdelt i to funktionelle zoner. Navigatørens kortbord er udformet, så det er muligt for navigatøren at være social med de andre personer ombord.

Båden har tre soveværelser med dobbeltsenge og en-suite badeværelser med bruser. Værelserne er rummelige, har masser af opbevaringsplads og er placeret i hver sin ende af sejlbåden. Ejerens kabine tilbyder privatliv og en flot udsigt ud over havet.

Der er to muligheder mht. interiøret: den varme valnød eller lysere eg.

Beneteau Oceanis Yacht 60 er med sit elegante design, optimerede layout og topkvalitet en fantastisk sejlbåd til den afslappende ferie på havet med familie og venner.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.