Beneteau Swift Trawler 41 Fly

DKK 4.526.000

Beneteau Swift Trawler 41 Fly

Pris m/ 2xYanm 320 HK - Diesel
DKK 4.526.000

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
13.43 m
Bredde
4.25 m
Vægt
11.040 kg
Dybdegang (min/max)
1.15 m
Motor
Motorfabrikant
HK
2×270 / 2×300
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
1.170 L
Garanti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Swift Trawler 41 Fly blev introduceret til 2020 sæsonen og har fået en forrygende modtagelse. Båden er for den voksne sejler, som ønsker en stor lys salon, høj sejlkomfort, og faciliteter og plads, som i et sommerhus. Der er masser af komfort om bord, og båden er konstrueret til at sejle stabilt og sikkert med 2 kraftige dieselmotorer under alle forhold.
Indretningen af båden er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede ALPI-marinefiner, som ikke arbejder i fugt, men kan formes i lækre bløde buer, som giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau.
Swift Trawler 41 Fly har et stort rummelig pantry i  den lyse salon og er udstyret med alt, hvad et køkken skal indeholde, og der findes energibesparende LED-lys overalt i båden. De store kahytter danner sammen med salon og flybridge rammen om den perfekte båd for dem, som vil have høj komfort på ferien eller weekendturen.
Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd – det perfekte valg for de sejlere, som vil have det bedste.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.