Beneteau Swift Trawler 41 Fly

DKK 4.968.075

Beneteau Swift Trawler 41 Fly

Beneteau Swift Trawler 41 Fly
Pris m/ 2xYanm 320 HK - Diesel
DKK 4.968.075

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
13.43 m
Bredde
4.25 m
Vægt
11.040 kg
Dybdegang (min/max)
1.15 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
2×320 HK
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
1.170 L
Garanti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Swift Trawler 41 Fly

Beneteau Swift Trawler 41 Fly blev introduceret i 2020 og har fået en forrygende modtagelse. Båden er for den voksne sejler, som ønsker høj sejlkomfort til syv personer. Der er desuden faciliteter og plads, som i et sommerhus. Motorbåden er konstrueret til at sejle stabilt og sikkert med 2 kraftige dieselmotorer under alle forhold. Derudover er skroget designet med fokus på effektivitet og optimalt brændstofforbrug.

Motorbådens indretning

Båden er indrettet til et behageligt ophold på vandet. Derfor er fokus på masser af naturligt lys, brugervenlighed og innovative løsninger, som gør livet let ombord. Indretningen er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede ALPI-marinefiner, som har flere fordele. Materialet arbejder ikke i fugt, og det kan formes i lækre bløde buer, som giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau.
Flybridgen er udstyret med en dinette til bagbord med et justerbart ryglæn i den ene ende. Over for dinetten er ekstra siddepladser ligeledes med justerbart ryglæn i den ene ende. Der er desuden en wet bar og et dejligt stort frit område agter. Swift Trawler 41 Fly har en stor solseng på fordækket, hvor du kan nyde solens stråler og den fine udsigt over vandet.
På hoveddækket er Swift Trawler 41 Fly indrettet med en stor salon, hvor der er en lys og hyggelig atmosfære. Der er store vinduespartier, som giver masser af naturligt lys, og der er energibesparende LED-lys overalt i båden. Salonen har et rummelig pantry, som er udstyret med alt, hvad et køkken skal indeholde.
Salonen er desuden udstyret med en dejlig og stor siddegruppe. Førersædet kan drejes mod siddegruppen. Siddegruppen kan omdannes til en dobbeltkøje.
Cockpittet har en glidende bænk, som gør det nemt at komme til svømmeplatformen agter.
På nedre dæk er tre store kahytter, som sammen med salon og flybridge danner rammen om den perfekte båd for dem, der vil have høj komfort på ferien eller weekendturen.
Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd – det perfekte valg for de sejlere, som vil have det bedste.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.