Beneteau Swift Trawler 41 Sedan

DKK 4.562.263

Beneteau Swift Trawler 41 Sedan

Beneteau Swift Trawler 41 Sedan
Pris m/ 2 x YANM 8LV320
DKK 4.562.263

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
13.43 m
Bredde
4.25 m
Vægt
10.520 kg
Dybdegang (min/max)
1.15 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo
HK
2×320 HK
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
1.170 L
Garanti
Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Swift Trawler 41 Sedan

Beneteau Swift Trawler 41 Sedan er nyeste skud på stammen fra det franske Beneteau værft. Båden er målrettet den voksne sejler, som ønsker høj sejlkomfort samt faciliteter og plads som i et flydende sommerhus. Båden er designet med fokus på komfort, rigelig plads og funktionalitet. Den er konstrueret til at sejle stabilt og sikkert med 2 x 300 hk dieselmotorer under alle forhold. Derudover sejler den effektivt med et optimalt brændstofforbrug.

Bådens indretning

Kendetegnende for båden er masser af naturligt lys og et behageligt ophold. Al indretning er lavet af Beneteaus specialfremstillede ALPI-marinefiner, som ikke arbejder i fugt. Det kan formes i lækre bløde buer, der giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau.
Swift Trawler 41 Sedan har en lys og rummelig salon med en stor siddegruppe, hvor der er rigelig plads til mange hyggelige stunder. De store vinduer giver en fantastisk udsigt hele vejen rundt og skaber en lys, venlig atmosfære. Salonen rummer desuden et veludstyret pantry, hvor der er direkte udgang til bådens cockpit. Cockpittet er indrettet med en glidende bænk, der giver nem adgang til den store svømmeplatform. Overalt i båden er der energibesparende LED-lys.
På fordækket kan du nyde solen og udsigten på den komfortable solseng.
På nedre dæk er tre rummelige kahytter, som er med til at danne rammen om den perfekte båd for dem, som vil have høj komfort på ferien eller weekendturen.
Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd – det perfekte valg for sejlere, som vil have det bedste.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.