Beneteau Swift Trawler 48

DKK 6.208.163

Beneteau Swift Trawler 48

Beneteau Swift Trawler 48
CUMMINS QSB6_7 2X380HP DIESEL
DKK 6.208.163

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
14,74 m
Bredde
4,5 m
Vægt
12.200 kg
Dybdegang (min/max)
1,15 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Cummins QSB 6,7l
HK
2×380 HK eller 2×425 HK
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
1930 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Beneteau swift trawler 48

Beneteau Swift Trawler 48 – sæt kurs mod nye horisonter

Beneteau Swift Trawler 48 er ideel, hvis du ønsker en afslappende og komfortabel ferie på vandet med familie og venner. Båden er yderst sødygtig pga. sin slanke stævn, som reducerer brændstofforbruget og gør sejladsen mere sikker. Den har en rækkevidde på over 600 sømil ved 9 knob!

Bådens eksteriør

Beneteau Swift Trawler 48 har rummelige udendørsarealer. Det er nemt at bevæge sig rundt på båden og du kan nyde havet når som helst på dagen.

Stor flybridge

Den 20 m2 store flybridge er et fantastisk sted med panoramaudsigt. Flybridgen er indrettet med et stort område til spisning og hygge. De to L-formede sofaer har justerbare ryglæn, hvilket øger antallet af fremadvendte siddepladser under sejladsen. Flybridgen er desuden indrettet med et udekøkken, og det er muligt at tilvælge en T-top med soltag.

Solbadning på fordækket

Hvis du ønsker at nyde solen og slappe af, kan båden udstyres med en stor solseng på fordækket. Det er muligt at hæve solsengens øverste sektion, så du får flere fremadvendte siddepladser.

Stor svømmeplatform

Agterspejlets dobbeltport åbner ud til en stor svømmeplatform med et valgfrit hydraulisk løftesystem.

Bådens interiør

Stort køkken med dinette

Beneteau Swift Trawler 48 er udstyret med et stort L-formet køkken med rigelig opbevaringsplads til den længere ferie på vandet. Foran køkkenet finder du en u-formet siddegruppe med plads til 8 personer, hvor du kan spise og nyde den fantastiske udsigt hele vejen rundt. Bådens professionelle styreplads har en tilstødende sidedør, som gør docking nemt.

Sovekabiner med en-suite badeværelser

Nedre dæk er indrettet med tre sovekabiner med masser af opbevaringsplads, naturligt lys og ventilation. Ejerkabinen er udstyret med en dobbeltseng og en-suite badeværelse med separat bruseniche. Gæstekabinen har to enkeltsenge, som kan laves om til en dobbeltseng og et en-suite badeværelse. Gæstekabinen til styrbord har en dobbeltseng og en tilhørende garderobe, der er stor nok til en vaskemaskine/tørretumbler i bunden.

Seanapps

Beneteau Swift Trawler 48 er udstyret med Seanapps – en mobil app, hvor du hele tiden kan følge bådens tilstand og holde styr på bådens vedligeholdelse.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.