Cooper 800

DKK 608.500

Cooper 800

Cooper 800
med Yanmar 22 hk indenbords dieselmotor. Prisen inkluderer også åben hæk, bovpropel, integreret køleskab i cockpittet, solseng i cockpit, cockpitbord i teak, teakdæk i cockpit, på dæk og badeplatform, læderrat og luksushynder.
DKK 608.500

Demo lagerbåd
med 110 HK Yanmar indenbords dieselmotor. Prisen inkluderer desuden åben hæk med hynde, integreret køleskab, solseng i cockpit, alle kalecher og bimini, ægte teak over alt i båden, læderrat, Fusion anlæg, luksushynder og bovpropel. Meget få motortimer og så godt som ny.
DKK 749.000

Mærke
Cooper
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Holland
Længde
8.30 m
Bredde
2.35 m
Vægt
1.850 kg
Dybdegang (min/max)
0,55
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
22 – 110
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Hynde til gangen i hækken
Cooper 800 er Cooper yachts første og bedst sælgende model i den nye designlinje. Den har dannet grundlag for de følgende Cooper Yachts modeller med de enkle, stilfulde skroglinjer og det moderne, komfortable interiør. Cooper 800 tenderbåden inkluderer en sammenklappelig sprayhood og en bimini som kan foldes sammen under agterdækket. Både dæk og cockpit er selvfølgelig som standard teak. Meget uvant for sin størrelse og for tenderbåde i det hele taget, kommer Cooper 800 godt ud af vandet og skyder let 12 knob selv med den 29 hk Yanmar, hvorimod den større 54 hk Yanmar uden problemer skyder 16 knob. I det hele taget giver den solide og driftsikre Yanmar motor en behagelig sejlads. Vores lagerbåd er udstyret med den kraftfulde men stadig lydsvage 110 HK Yanmar motor som giver båden en topfart omkring 20 knob og mulighed for at trække vandski. Cooper 800 er udstyret med et specialdesignet dashboard og styrmandens sæde kan indstilles. Samtidig indbyder de lækre hynder og cockpittets indretning til at invitere familie og venner med på vandet. Endelig har bådens kahyt masser af stuveplads og endda et søtoilet, så det er muligt at lukke af ud til cockpittet. Det er ikke uden grund, at Cooper yacht hurtigt fik succes med sin Cooper 800 på det hollanske marked. Cooper 800 er en tenderbåd som skiller sig ud som ualmindeligt stilfuld og veldesignet. Som en ny mulighed har Cooper yacht netop gjort det muligt at eftermontere elmotor på båden, så det bliver en hybrid der både kan sejle på ren el og med almindelig dieselmotor. På den måde bliver det nu muligt både at sejle lydløst på el og fuld kraft på diesel i den samme båd.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.