Four Winns H2

DKK 615.000

Four Winns H2

Four Winns H2
med 250 HK Mercruiser
DKK 1.074.516

Lagerbåd til kampagnepris
Four Winns H2 med 250 HK Mercruiser og Bravo 3 drev. Båden har marineblåt fribord og cognacfarvet indtræk. Båden er desuden udstyret med LX og SLX pakkerne samt vesselview, bruser på badeplatform og ekstra batteri.
DKK 615.000

Mærke
Four Winns
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
6,7 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1996 kg
Dybdegang (min/max)
0,94
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
250
Timetal
Ny
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
151
Garanti
Nybåds garanti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prislisten 2024
Specifikationer
Four Winns H2

Four Winns H2

H-serien fra Four Winns er for motorbådsfeinschmeckere, der elsker smukke linjer og luksus på bedste amerikanske manér. Serien er opdateret, så den er blandt de allerypperste i klassen. Trods en størrelse på 22′ opleves båden som langt større og alt emmer af amerikansk luksus. Eksempelvis er Four Winns berømte for kvaliteten af deres hynder og polstring.

Den nye H2 er indrettet med en indgang rundt om agtersofaen, så adgangen til det store cockpit er let. Samtidig har den en stor solseng bag agtersofaen og en kæmpe badeplatform. Samtidig er den udstyret med Mercury’s helt nyudviklede og utrolig lækre gear-gashåndtag.

Lagerbåd

Den bestilte lagerbåd leveres med en 250 HK Mercruiser, marineblåt skrog med en hvid gel stripe og cognac farvet indtræk. Dermed er det en båd som både sejler fantastisk og stråler af luksus.

Båden står klar i vores udstilling.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.