Four Winns HD3

DKK 1.107.076

Four Winns HD3

FourWinns HD3
m/Mercruiser 4.5L 250 EC/Bravo III DTS
DKK 1.107.076

Mærke
Four Winns
Årgang
2024
Søsat første gang
ny
Produktionsland
USA
Længde
6,7 m m
Bredde
2,54 m m
Vægt
Dybdegang (min/max)
0,89 m
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
265
Timetal
Ny
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
167L
Garanti
Ny
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024

Four Winns HD3

Ny model i Hybrid Deck-serien fra det amerikanske topværft Four Winns. HD3 med “in board” motor tager bow rider kategorien til et helt nyt niveau med lækre detaljer, udsøgt kvalitet og sporty design. Alt fra bådens ydre design til polstring af sæder og cockpit er langt over markedet generelt.

Der er nedgang til det store cockpit via en åbning i solsengen agter for lettere adgang. Samtidig er cockpittet sænket, så alle passagerer sidder i fuldstændig læ bag vindspejlet. Al beklædning udmærker sig ved at være af ypperste kvalitet og med kraftig hyndekvalitet, så selv lange ture ikke mærkes.

HD3  fra Four Winns er ligesom de andre modeller i Hybrid Deck-serien flad i stævnen, hvorved pladsen forøges mærkbart. Det karakteristisk formede vindspejl passer perfekt til bådens sporty linjer. Et sporty look som med MerCruiser kraftfulde  motorer samtidig giver unikke sejl- og fartegenskaber.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.