Four Winns HD5 OB

DKK 1.370.382

Four Winns HD5 OB

Four Winns HD5 OB
m/ Mercury 250 Verdo XL
DKK 1.370.382

Mærke
Four Winns
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
7,4 m
Bredde
2,54 m
Vægt
2.204 kg
Dybdegang (min/max)
0,89
Motor
Motorfabrikant
Mercury
HK
250 – 300 hk
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Lukket toiletrum med tørcloset
Brændstofkapacitet
208 L.
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prislisten 2024

Four Winns HD5 OB

Ny model i Hybrid Deck-serien fra det amerikanske topværft Four Winns. HD5 OB med  motor tager bow rider kategorien til et helt nyt niveau med lækre detaljer, udsøgt kvalitet og sporty design. Alt fra bådens ydre design til polstring af sæder og cockpit er langt over markedet generelt.

Der er nedgang til det store cockpit via en åbning i solsengen agter for lettere adgang. Samtidig er cockpittet sænket, så alle passagerer sidder i fuldstændig læ bag vindspejlet. Al beklædning udmærker sig ved at være af ypperste kvalitet og med kraftig hyndekvalitet, så selv lange ture ikke mærkes.

HD5 OB fra Four Winns er ligesom de andre modeller i Hybrid Deck-serien flad i stævnen, hvorved pladsen forøges mærkbart. Det karakteristisk formede vindspejl passer perfekt til bådens sporty linjer. Et sporty look som med Mercurys kraftfulde motorer samtidig giver unikke sejl- og fartegenskaber.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.