Jeanneau Merry Fisher 625

DKK 335.000

Jeanneau Merry Fisher 625

Merry Fisher 625
m/ Suzuki Four Strokes 140 hk inkl. trailer
DKK 335.000

Mærke
Jeanneau
Årgang
2007
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
6,4 m
Bredde
2,54 m
Vægt
950 kg
Dybdegang (min/max)
0,4
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Suzuki
HK
140
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
136 l
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Ja
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Merry Fisher 625

Merry Fisher 625

Du har nu muligheden for at eje denne velholdte Jeanneau Merry Fisher 625, som vi sælger for kunde. Båden er udstyret med en Suzuki Four Strokes-motor med 140 hk.

Merry Fisher 625 er en praktisk, enkel og rummelig kabinebåd, som er nem at transportere på en trailer. Båden er ideel til fiske, dykke- og hyggeture på vandet.  Den har alt det udstyr, som du skal bruge til fisketure, og den ligger meget stabilt i vandet, når du fisker. Den lukkede kabine med glasskydedør giver god læ for vind og vejr, og det er derfor muligt at sejle med båden det meste af året.

Motorbådens indretning

Den rummelige motorbåd har et stort agterdæk, hvor flere personer kan fiske. Agterdækket er ligeledes indrettet med en bænk, der kan forvandles til en solseng, så du kan slappe af og hygge dig med familie og venner. Længst agter er båden udstyret med badeplatform, hvor en stige giver nem adgang til vandet.
Båden har brede sidedæk og er udstyret med gelændere, som gør det nemt og sikkert at bevæge sig fra agterdæk til stævn.

Kabinen har en lys og indbydende atmosfære pga. glasskydedøren og de store vinduer hele vejen rundt. Vinduerne gør det samtidig muligt at nyde den gode udsigt. Der er højt til loftet i kabinen, hvilket får båden til at virke endnu mere rummelig.

Kabinen har et lille pantry med et kogeblus i bagbord side. Under dæk er en siddegruppe med et tilhørende bord i midten, der også fungerer som en V-køje.

Båd og trailer sælges som et sæt.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.