Pris m/ Mercury 300 AM DS og comfort pakke

DKK 1.041.202
Mærke Silver
Årgang Ny
Produktionsland Finland
CE godkendt antal personer C10
Længde (meter): 8,05
Bredde 2,76
Vægt 2.150
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 350
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 260
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Udstyrsliste
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Moderne og skandinavisk daycruiser

Med sine lige over 8 meter, er den nye Silver Raptor DCZ den største daycruiser i skandinavisk kvalitet fra det finske premium mærke Silver Boats. Det er også den største båd, finske Silver har produceret på noget tidspunkt. Båden er designet af det internationalt anerkendte, norske designbureau Eker Design AS og bådens skrog er baseret på den banebrydende svenske Petestep teknologi. De markante skroglinjer er flot kombineret med en enkel og moderne indretning i kahytten. Der er lagt vægt på harmoniske gråtoner i kombination med bådens sorte stafferinger og det brune dæk i miljøvenligt komposit  teak. Den nøjsomme sammensætning gør, Silver Raptor DCZ er en moderne og tidløs daycruiser med en tydelig skandinavisk fornemmelse ombord.

Silvers Raptor DCZ har i lighed med det finske værfts andre modeller gode sejlegenskaber. Det skyldes ikke mindst det patenterede og højtudviklede Petestep skrog. Netop skrogets særlige udformning sikrer få bølgesprøjt i cockpittet – selv i hårdt vejr. Men skrogets unikke form sikrer også, at Raptor DCZ er stabil og rolig at sejle. Det slanke vindspejl sikrer glimrende mod vind trods sin slanke form og det er endda udstyret med en antifugt mekanisme ved styrepulten. Styrepulten er ergonomisk veldisponeret, så den der styrer båden har gode muligheder for at placere sig behageligt og ergonomsik korrekt under sejlads. Instrumentpanelet inkluderer som standard en Raymarine Axiom kortplotter og plads til en separat tablet.

Silvers Raptor daycruiser motorbåd er bygget med henblik på det sociale, særligt takket være det rummelige cockpit og den store u-formede siddegruppe. Med det todelte bord som let sættes op, kan I let samles 8 voksne i bådens cockpit. Bordet kan endvidere sænkes og dermed indrettes som en stor solseng agterst i cockpittet. Solsengen kan endvidere anvendes som dobbeltseng til overnattende gæster.

Høj komfort

I bådens bagbord side er det velindrettede pantry placeret. Pantryet har både gaskomfur, vask og plads ved siden af vasken. I kahytten findes bådens søtoilet i et separat rum med dør – en sjælden mulighed i denne bådstørrelse. Bådens elektronik holdes kørende af de to batterier som sikrer, at I aldrig løber tør for strøm. Styrmandens sæde er desuden stort, komfortabelt og kan vippes op, så det er komfortabelt at styre både siddende og stående.

Alt i alt er Silver Raptor en stor daycruiser fra et premium mærke som Silver. Derfor er det heller ikke overraskende, at båden har rigeligt med plads. I det hele taget er Raptor DCZ ualmindeligt veldisponeret, så der faktisk kan sove 4 personer i kahytten. Båden leveres med gardiner som adskiller stævnens kahyt fra sovepladsen under cockpittet. Gardinerne og den velindrettede kahyt får båden til at føles stor og rummelig.

Under kahyttens store u-formede sofa og seng i stævnen byder Silver Raptor på store, anvendelige stuverum som sikrer, at der hele tiden kan holdes orden på båden selvom der er flere sovende ombord. En anden smart detalje ved Silvers store glasfiber motorbåd er, at der i hækken i begge sider er lavet stuverum særligt tilpasset bådens fendere eller anker og ankerkæde. I bådens stævn findes også en ankerbrønd og bådens sammenklappelige landgangsstige.

Silver Raptor har ligesom Silvers andre både en omfattende standard udstyrsliste: Den inkluderer bl.a. et 9′ Raymarine Axiom display med en tilhørende CPT-S transducer, en integreret 260 liter brændstoftank, viskere i begge sider af vindspejlet, bovpropel og hynder til både kahyt og cockpit. Endvidere er båden udstyret med komposit teakdæk og et sammenklappeligt bord i cockpittet samt trykvandssystem. Alt i alt byder Silvers Raptor DCZ på en unik kombination af komfort, luksus og funktionalitet som kun findes i de bedste skandinaviske både.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd