Pris lagerbåd m/ Mercury F150 og comfort pakke

Udstyr:
Havnecover, bowcover, Raymarine 12 kortplotter, trim flaps, Fusion radio RA70 med to højtalere, led lys i cockpit, Dometic CD30 køleskab, dobbelt batteri installation, trykvand, vinduesvisker bb side, flag pole, hynder til bow, armrest, Pre-Rig Mercury mv.

DKK 455.000
Mærke Silver
Årgang Ny
Produktionsland Finland
CE godkendt antal personer C8
Længde (meter): 6,06
Bredde 2,36
Vægt 1.150
Dybdegang (min/max): 0,40-0,80
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 150
Brændstofkapacitet 107
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Står klar i showroomet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Udstyrsliste
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Silvers Tiger BRz leveres nu med det nye skrogdesign som de andre modeller i Z-serien. Tiger BRz er derimod den eneste bowrider i Z-serien af glasfiberbåde. Det nye skrogdesign benytter den unikke svenske Petestep® teknologi som løfter båden højere op i vandet end normale v-formede både. Den unikke skrogform får båden til at flyde nærmest lydløst igennem vandet. Den lille våde flade reducerer samtidig mængden af vandsprøjt og vand i cockpittet under sejlads.

Alle detaljer i Tiger BRz er gennemtænkte og i højeste finish. Eksempelvis er bådens hynder syet i et lækkert, højkvalitetsstof ligesom dæk og dørk er beklædt med komposit teak, som både er mere miljøvenligt og langt lettere at vedligeholde end almindeligt teakdæk.

Tiger BRz’s store multifunktionsbov kan både bruges til opbevaring af store genstande eller som sædegruppe. Bådens anker og ankerkæde placeres praktisk og enkelt i ankerbrønden i bådens stævn. Såfremt I skal lægge til kaj, er båden udstyret med en praktisk stævnstødpude, så I lettere kan lægge til land uden stød og skrammer. Skulle I få brug for at sejle hjem i mørke, kan der endda tilkøbes LED løbelys til stævnen, så sejlads er lettere og sikrere i mørke.

Finsk funktionalitet i alle detaljer

Styrepulten er designet til at være så ergonomisk og funktionel som muligt. Alle knapper, instrumenter – og den Raymarine Axiom 9 RV som er standardudstyr – er velplacerede for den der styrer båden. Samtidig giver Tiger BRz’s vindspejl ualmindelig meget læ sammenlignet med andre både i samme størrelse. Det skyldes ikke mindst, at vindspejlet går langt tilbage i cockpittet, så det giver læ for alle i båden.

Listen over standardudstyr i Tiger BRz er lang  og indeholder bl.a. Raymarine Axiom 9 RV + CHIRP CPT-100DVS navigationspakken. Båden leveres desuden som standard med hydraulisk styring, hynder og stævnstødpude. Derudover er der selvsagt stadig mulighed for at tilkøbe alle de gængse ting som pantry, Webasto diesel fyr, vandystem med tryk, dobbelt batteri, kogeblus og Zaurac LED løbelys.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd