Sea Ray 250 Sun Sport

DKK 1.033.586

Sea Ray 250 Sun Sport

Pris inkl. Mercruiser ECT 4.5L 250 hk MPI DTS Bravo III
DKK 1.033.586

Pris inkl. Mercruiser 6,2L 300 hk MPI DTS Bravo III
DKK 1.072.176

Pris inkl. Mercruiser 6.2L MPI 350 hk DTS Bravo III
DKK 1.103.376

Pris inkl. Mercruiser 8,2 L MAG 430 hk DTS BR3X
DKK 1.259.583

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
7,89 m
Bredde
2,59 m
Vægt
Ca. 2650 kg
Dybdegang (min/max)
0,80
Motor
Benzin, Diesel
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
250-350 HK
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
Åbent toiletrum
Brændstofkapacitet
283
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Sea Ray 250 Sun Sport

Sea Ray 250 Sun Sport

Helt ny Sea Ray 250 Sun Sport fra USA’s ubestridt største og mest anerkendte sportbådsmærke. Båden er perfekt til forskellige vandaktiviteter og afslapning med familie og venner. Den har gode sejlegenskaber og ligger stabilt i vandet.

Den type kontrol og spænding, du får fra Sea Rays Sun Sport Series, er alt andet end typisk. Disse både er stærke nok til at klare de hårdeste aktiviteter, men også perfekte til at slappe af med vennerne. Med slående styling, premium Mercury-kraft og avancerede komponenter vil en Sea Ray Sun Sport-model gøre dig misundelig på marinaen.

Vandsportsudstyr gør dine ture til vandet mindeværdige, så du skal ikke vælge og vrage, hvad du vil medbringe. Sun Sport-serien har dig dækket med et design, der maksimerer hver tilgængelig tomme lagerplads. Opbevar udstyr under sæderne, ved roret og i gulvet, hvor et gasstøttet låg åbnes for at afsløre plads til wakeboards, ski og ekstra PFD’er. Ingen grund til at vælge, kom med det hele og kom med det sjove.

Bådens indretning

Båden har en stor rundsiddegruppe, som nemt kan laves om til solseng. Solplatformen agter kan desuden trækkes ud og har ryglæn integreret, så der er solpladser til alle ombord. Passagersædet er lavet, så det kan integreres i rundsiddegruppen, hvorefter der kan der sidde 8-10 personer i cockpittet. Båden har en stor forkahyt med gode sovepladser og keramisk toilet under trappen. Du har mulighed for at sammensætte båden med præcis det udstyr og i de farver, som tiltaler dig og dækker dine behov.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.