Sea Ray 190 SPX

DKK 369.000

Sea Ray 190 SPX

Sea Ray 190 SPX
m. Mercury 150hk motor
DKK 369.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2022
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
5,94 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1131 kg
Dybdegang (min/max)
0,46-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
0
Antal kahytter
0
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
113
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray 190 SPX

Denne formidable Sea Ray 190 SPX er en ny og lækker bowrider for dig, der elsker at tilbringe tid på vandet med venner og familie, eller hvis man er til vandski eller wakeboard, så er denne motorbåd også helt perfekt.

Med en Mercury 150hk motor med 5 års fuld garanti og en båd der kun har sejlet 2 timer – får du denne Sea Ray 190 SPX til en fantastisk god pris.

Praktisk indretning

Båden har en praktisk indretning med en stor badeplatform med nem gennemgang til cockpittet. Seadek så gulvet både er skridsikkert og med super komfort. Fantastiske gode sæder i lækre materialer og i de moderne farver – grå og hvid. Passagersædet kan desuden laves om til to siddepladser og ellers er der også masser af plads til at sidde agter. Den moderne og sorte vindspejl på båden har en tilpas højde, så man beskyttes fra vinden.

Sea Ray 190 SPX gør alle udflugter til en ren nydelse, så kontakt os gerne og få muligheden for at opleve båden med egne øjne.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.