Sea Ray SPX 190

DKK 461.442

Sea Ray SPX 190

Sea Ray 190 SPX IB
m/ Mercruiser 4,5L MPI 200 HK og standart udstyr.

Skrog side farve: Black
Cockpit Farve: Stone

DKK 461.442

Captains Package
Bimini top, bow filler cushion with forward walk thru cushion, Cover - front- and aft, cockpit table, sunpad walk thru cushion.
DKK 27.369

Seadek - swimplatform
DKK 5.474

Seadek - cockpit
DKK 13.069

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
5,94 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1.350 kg
Dybdegang (min/max)
0,3-0,7
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
200- 250
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
113 L
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Sea Ray SPX 190

Sea Ray SPX 190

Sea Ray SPX 190 er en utrolig lækker og rummelig Bowrider fra amerikanske Sea Ray. For dem, som vil have den ægte mærkevare. Sea Ray er USA’s største og mest anerkendte mærke inden for sportsbåde. De var de første til at producere både i glasfiber, og de har siden været i førertrøjen, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber.
Båden har en fantastisk indretning. Den er udstyret med en stor integreret badeplatform, hvor der er nem gennemgang til cockpittet. Der er masser af siddepladser i klassens største cockpit, da båden har en bredde på 2,54 m.

Komfort og optimering

Denne Sea Ray SPX 190  er perfekt til dage på havet med familie eller venner. Sidstnævnte kombinerer perfekt komfort og Hastighed takket være dens MerCruiser motor. Denne båd byder på masser af opbevaring, hvilket giver mulighed for stor optimering af pladsen og optimerer cirkulationen ombord. Den har adskillige sæder med sit store bagsæde, co-pilotsædet omdannet til et topersoners bænkesæde og dets fordæk med to bænkesæde. Disse kan omdannes til en stor frem solpude.
Du har mulighed for yderligere at forbedre bådens komfort, for eksempel,  med kaptajnens pakke inkl. : Bimini top, bow filler cushion with forward walk thru cushion, Cover – front- and aft, cockpit table, sunpad walk thru cushion.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.