Sea Ray 230 Sun Sport OB

DKK 445.000

Sea Ray 230 Sun Sport OB

Sea Ray 230 Sun Sport fra 2020
m/ Mercury F150XL og standard udstyr plus meget ekstra udstyr (captain´s package, komplette kalecher, blå LED belysningspakke, køleskab, DigitalDash 9)

Skrogfarve: Sorte sider, hvidt cockpit
Side skrogfarve : Sort
Hynderfarve : Stone

DKK 445.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2020
Søsat første gang
Maj 2020
Produktionsland
USA
Længde
6,99 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1.950 kg
Dybdegang (min/max)
0,65
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
233
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
189
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray 230 Sun Sport OB fra 2020

Sea Ray 230 Sun Sport OB er en populær og utrolig sporty båd, som samtidig giver mulighed for at overnatte i båden.

Den Sea Ray 230 Sun Sport OB fra 2020 daycruiser er nu til salg . Båden er i flot stand og har sejlet 233 timer. Den har desuden været serviceret og vedligeholdt på vores værksted hvert år (sidste motor service lavet i marts 2023).

Denne båd vil perfekt kombinere komfort, design og ydeevne. Den sporty Sea Ray 230 Sun Sport er monteret med en Mercury F150. I cockpittet finder du et stort og indbydende loungeområde med en optimal indretning og sofaerne arrangeret i et “U” samt de to bevægelige førerstole. Det originale Sea Ray tæppe i cockpittet giver båden en elegant finish. Kahytten giver mulighed for overnatning til to personer og har samtidig et toilet. Alt i alt er 230’eren et godt eksempel på, hvorfor Sea Ray er USA’s førende motorbådsmærke. Båden har alt i komfort og giver de bedste betingelser for mange gode dage på vandet.

Særligt for Sea Ray 230 Sun Sport er det værd at bemærke den integrerede solseng i fordækket. Solsengen er sænket ned i fordækket, hvilket både gør båden elegant men samtidig gør det langt lettere at benytte fordækket på de varme dage. Det giver samtidig en fornemmelse af, at båden er større end de 23′ og I slipper for at have ekstra hynder til fordækket liggende i kahytten.

Udstyr i båden

Denne model er desuden meget veludstyret med både fuld kaleche, havnecover, Sea Ray tæppet i cockpit, seadek på badeplatform, køleskab i cockpit, blå LED belysningspakke samt captains package indeholdende bl.a. et rundt cockpitbord i teak.

Båden er monteret med et 9″ digitalt dash med Mercury Vessel View og touchscreen, transducer med dybde og vandtemperatur. Plotteren er integreret i panelet ved førerkonsollen, hvilket giver et enkelt og meget moderne panel. Der er desuden et Fusion bluetooth anlæg i båden med gode højttalere.

Om Sea Ra

Sea Ray er USA’s største og mest anerkendte motorbådsproducent. Med deres 230 Sun Sport OB får du en stor, smuk og sporty daycruiser, hvor du både har et stort cockpit, kahyt og integreret solseng på fordækket. Det er med andre ord den perfekte båd til en dag på vandet med familien.

Sea Ray er kendt for at være nogle af de mest velsejlende både som både ligger stabilt i vandet og planer ved meget lave hastigheder. Det giver både god brændstoføkonomi og en uforlignelig sejloplevelse. De gode sejlegenskaber og smukke linjer gør samtidig Sea Ray til et af de bådmærker som holder prisen bedst.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.