Sea Ray SDX 250

DKK 869.716

Sea Ray SDX 250

Sea Ray 250 SDX med 300 HK Mercruiser
med Mercruiser 6,2 L MPI ECT Bravo 3 med DTS
DKK 869.716

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
7,67 m
Bredde
2,59 m
Vægt
2404 kg
Dybdegang (min/max)
1,02
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
300
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
238
Garanti
Nybådsgaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej hjem

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Sea Ray SDX 250

Sea Ray SDX 250

Den ultrapopulære Sea Ray SDX 250 fås med udenbords- og indenbords motor. Vi har allerede solgt den første SDX 250 og flere er på vej.

Båden  har en bred stævn, som giver ekstra meget plads til siddegruppen i stævnen. Samtidig får båden et moderne udtryk. Den nye udformning går ikke ud over de klassiske Sea Ray sejlegenskaber, da båden fortsat planer hurtigere end andre både på markedet.

Bådens indretning og kvalitet i alle detaljer er ligeledes i stil med de velkendte Sea Ray dyder. Al polstring, hynder og materialer er i højeste kvalitet. Kombineret med den højtydende MerCruiser-motor, understreger Sea Ray, hvorfor de er det ubetinget største amerikanske bådmærke.

Alt i alt fremstår Sea Rays nye SDX 250 som fremtidens bowrider og den perfekte båd til lange sommerdage på vandet i Danmark.

Sportsbåd med rummelig indretning

Bådens layout er designet med fokus på rummelighed og sociale aktiviteter. De 14 siddepladser er fordelt over hele båden blandt andet med en bred siddegruppe i stævnen og en L-formet siddegruppe med spiseplads til 6-8 personer i cockpittet. Bordene er aftagelige og ryglænene kan justeres, så der er mulighed for forskellige siddeplads-kombinationer.
Båden er desuden indrettet med en lille soveplads og et toilet. Badeplatformen gør det nemt at hoppe vandet eller dyrke vandsport.

Innovative opbevaringsløsninger

Med mange mennesker ombord skal det være nemt og hurtigt at gemme udstyr og oppakning væk. Derfor er der kreative opbevaringsløsninger overalt på båden uden at gå kompromis med det flotte design.

Afslappende sejlads

Sea Ray SDX 250  tilbyder komfort på et højt niveau. Båden har polstrede siddepladser af høj kvalitet og polstringen fås i mange forskellige farver.

Båden er ideel til aktive og afslappende dagsudflugter på vandet med familie og venner.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.