Sea Ray 265 Sundancer

DKK 1.199.000

Sea Ray 265 Sundancer

Sea Ray 265 Sundancer
m/ MerCruiser 270 HK-3.0L DTS BR3X FREM og Brenderup trailer 263500 SRX - 3.500Kg. Denne båd er salg med mange udstyr som
komfort og elegance: SeaDeck gulv i Cockpit og bådplatform, nedsænkelig bådplatform, vintercover, komplet kalecher, kølskabe i cockpit, microovn 220V/50

Elektrisk og Navigation: 220/50 Elektriske system, Dual digital dash med Mercury V-View Link (9"), Stereo Fusion pakke, Bovpropel, El-ankerspil.

Farver
Skrog: Blå
Gel stribe: Hvid
Cockpitgulv : Brun
Cockpit hynder : Dune

DKK 1.199.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2022
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Europa
Længde
8,1 m
Bredde
2,59 m
Vægt
3.024 kg
Dybdegang (min/max)
0,70
Motor
Diesel
Motorfabrikant
MerCruiser Diesel
HK
270
Timetal
20
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
261
Garanti
Privathandel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Ja
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray 265 Sundancer

Sea Ray 265 Sundancer m/ 270 HK Diesel

Fantastisk flot og sjældent udbudt Sea Ray 265 Sundancer sælges nu for kunde. Båden har mørkeblåt fribord og interiør i elegante brune nuancer.

Båden har kun sejlet en enkelt sæson og fremstår som ny. Bemærk, at båden er udstyret med en 3,0 L MerCruiser Diesel ført til Bravo III Drev.

Af udstyr kan bl.a nævnes: Bowthruster, El-Ankerspil m/Rustfrit Anker, Digital Dash Instrumentering med dobbelt skærme, Webasto diesel oliefyr, Mente Marin Autotrim, Fusion RA70 radio, Teak dæk i cockpit og på badeplatform,  220v landstrømsanlæg, køleskab under dæk og i cockpit, microovn, Docking lights, solhynder på fordæk, Cockpit Cover, Camper-kaleche, badeplatform m/nedfældbart step mv.

Båden står på en 3.500 KG Trailer  (Brenderup 263500 SRX) fra 2021 m/el-spil, som medfølger i prisen.

Sea Ray 265 Sundancer : Båden, der kombinerer komfort, elegance og ydeevne

Den Sea Ray er en flot og rummelig Cruiser fra USA´s mest anerkendte sportsbådsmærke. Bådene er produceret i glasfiber, og Sea Ray har siden været førende, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber.
Båden har en flot indfarvet gelcoat, som frit kan vælges i flere farver. Den er udstyret med havnekaleche og høj Camper-kaleche, som man kan sidde og hygge sig under på weekendturen eller når duggen er faldet. Den har en fantastisk indretning i cockpittet med en komfortabel siddegruppe, hvor man sidder i læ under sejladsen. Den store siddegruppe agter er fleksibel og kan ændres til en stor solplatform. I kahytten finder man 4 sovepladser, toiletrum og pantry. Standardversionen har pantry i cockpittet. Targabøjle er tilvalg for et endnu mere sporty look.

( Sælges for kunde)

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.