Sea Ray 265 Sundancer

DKK 1.246.857

Sea Ray 265 Sundancer

Pris med Mercruiser 4,5L MPI 250 HK
Standardudstyr samt klargøring og montering
DKK 1.246.857

Sea Ray 265 SunDancer (lagerbåd)
m/ Mercury Diesel 3.0 -270HK - SD-DTS Bravo III. Sort skrog og cognac-farvede hynder og seadek. 2 x 9' Simrad kortplottere. Captains package, bovpropel, køleskab i cockpit, glasfiber targabøjle og landstrøm.
Bemærk særlig kampagnepris!

DKK 1.399.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
8,39 m
Bredde
2,59 m
Vægt
2.520 kg
Dybdegang (min/max)
0,4 – 0,8
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
250 – 350 HK
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
261
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej hjem

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray Sundancer 265

Sea Ray 265 Sundancer

Sea Ray 265 Sundancer er en flot og rummelig Cruiser fra USA´s mest anerkendte sportsbådsmærke. Bådene er produceret i glasfiber, og Sea Ray har siden været førende, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber.
Båden har en flot indfarvet gelcoat, som frit kan vælges i flere farver. Den er udstyret med havnekaleche og høj Camper-kaleche, som man kan sidde og hygge sig under på weekendturen eller når duggen er faldet. Den har en fantastisk indretning i cockpittet med en komfortabel siddegruppe, hvor man sidder i læ under sejladsen. Den store siddegruppe agter er fleksibel og kan ændres til en stor solplatform. I kahytten finder man 4 sovepladser, toiletrum og pantry. Standardversionen har pantry i cockpittet. Targabøjle er tilvalg for et endnu mere sporty look.
Alt i alt den perfekte sportsbåd, til dem, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Sammen med Risbjerg’s aftersale service får du 100% tryghed for en god sejloplevelse.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.