Sea Ray Sundancer 265

DKK 1.246.857

Sea Ray Sundancer 265

Pris med Mercruiser 4,5L MPI 250 HK
Standardudstyr samt klargøring og montering
DKK 1.246.857

Sea Ray 265 SunDancer (lagerbåd)
m/ Mercury Diesel 3.0 -270HK - SD-DTS Bravo III. og mange udstyr som : Captain´s Package, Dual Digital Dash W/merc V-View Link (9"), Kølskabe, Bow Thruster...

Farver.
Skrog : Sort
Bundmaling: Sort
Cockpit og Swimplatform SeaDeck : Brun
Hynder: Dune

Du kan see alt udstyr på "Ekstra information - Lagerbåd SeaRay265SD 2024"


DKK 1.691.189

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ny
Produktionsland
Europa
Længde
8,39 m
Bredde
2,59 m
Vægt
2.520 kg
Dybdegang (min/max)
0,4 – 0,8
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
250 – 350 HK
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
261
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray Sundancer 265

Sea Ray 265 Sundancer

Sea Ray 265 Sundancer er en flot og rummelig Cruiser fra USA´s mest anerkendte sportsbådsmærke. Bådene er produceret i glasfiber, og Sea Ray har siden været førende, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber.
Med sine ikoniske Sundancer-linjer og komfort-mindede bekvemmeligheder, leverer Sundancer 265 en top-cruising-oplevelse. Fornemme funktioner omfatter avanceret navigationsteknologi, en åben, luftig kabine med store vinduer og en fantastisk mængde opbevaringsplads. Plys siddepladser byder enhver passager velkommen, mens en integreret svømmeplatform tilskynder til naturlig interaktion med vandet. Og takket være Sea Rays præcisionsudformede skrogdesign er kørekvaliteten ubesværet glat. Gør hver udflugt til noget særligt med Sundancer 265.
Båden har en flot indfarvet gelcoat, som frit kan vælges i flere farver. Den er udstyret med havnekaleche og høj Camper-kaleche, som man kan sidde og hygge sig under på weekendturen eller når duggen er faldet. Den har en fantastisk indretning i cockpittet med en komfortabel siddegruppe, hvor man sidder i læ under sejladsen. Den store siddegruppe agter er fleksibel og kan ændres til en stor solplatform. I kahytten finder man 4 sovepladser, toiletrum og pantry. Standardversionen har pantry i cockpittet. Targabøjle er tilvalg for et endnu mere sporty look.
Alt i alt den perfekte sportsbåd, til dem, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Sammen med Risbjerg’s aftersale service får du 100% tryghed for en god sejloplevelse.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.