Sea Ray SDX 290 OB

DKK 1.621.309

Sea Ray SDX 290 OB

Sea Ray SDX 290 OB
m/ 2 Mercury F200 HK og standardudstyrs
DKK 1.621.309

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
8,92 m
Bredde
2,74 m
Vægt
3482 Kg kg
Dybdegang (min/max)
0,64-0,84
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
400 – 500
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
496L
Garanti
Ny
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prislisten 2024
Specifikationer

Sea Ray SDX 290 med 2 udenbordsmotorer

Sea Ray SDX 290 OB er en helt ny og sporty bowrider udstyret med 2 Mercury udenbordsmotorer. Den nye model har de samme sporty linjer som de tidligere modeller og Sea Ray har optimeret bådens sejlegenskaber i forhold til de første SDX modeller. Kvaliteten er den kendte Sea Ray kvalitet med flotte detaljer, kraftig polstring og fokus på selv de mindste detaljer som eksempelvis placering af de mange kopholdere. Med SDX 290 kan du både dyrke vandsport og bruge båden til stille dage på vandet takket være det enorme og velindrettede cockpit. SDX 290 har en imponerende siddekapacitet på hele 17 personer og uendeligt mange gode stuverum.

Sportsbåd med rummelig indretning

Bådens layout er designet med fokus på rummelighed og sociale aktiviteter. De 17 siddepladser er fordelt over hele båden blandt andet med en bred siddegruppe i stævnen. Og en L-formet siddegruppe med spiseplads til 6-8 personer i cockpittet. Bordene er aftagelige og ryglænene kan justeres, så der er mulighed for forskellige siddeplads-kombinationer.
Båden er desuden indrettet med en lille soveplads og et toilet. Den store badeplatform gør det nemt at hoppe i vandet eller dyrke vandsport.

Innovative opbevaringsløsninger

Med mange mennesker ombord skal det være nemt og hurtigt at gemme udstyr og oppakning væk. Derfor er der kreative opbevaringsløsninger overalt på båden uden at gå kompromis med det flotte design. Det gælder både under bænke, under dørken men også i kahytten er der mange muligheder for at stuve familiens sager væk, så de ikke fylder under sejlads.

Afslappende sejlads

Sea Ray SDX 290 OB tilbyder sejladskomfort på et hidtil uset niveau og båden har polstrede siddepladser af høj kvalitet. Det er desuden muligt at sammensætte bådens design helt efter dine egne ønsker, da både hynder, seadek, fribord og farve på styreplads kan laves i et utal af forskellige kombinationer.

Den nye Sea Ray SDX 290 er derfor den idelle båd til den aktive familie som også ønsker mulighed for længere dagsudflugter på vandet med både familie og venner.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.