Sea Ray SPX 190 Outboard

DKK 421.963

Sea Ray SPX 190 Outboard

Pris inkl. Mercury F115
Hull side color: Black / Grey
Cockpit color: Stone

DKK 421.963

Lagerbåd Sea Ray 190 SPX OB
m/ Mercury 150HK og mange udstyr som : Captain´s package, Sea deck cockpit og platform, vinterpresenning, Digital dash w/Mercury Vesselview Link (9").

Farve:
Skrog : Blå og hvid
Hynder : Stone.
Cockpit: Brun

DKK 538.622

På vej i hjemme - Lagerbåd Sea Ray 190 SPX OB
m/ Mercury 150HK og mange udstyr som : Captain´s package, Sea deck cockpit og platform, vinterpresenning, Transom Shower.

Farve:
Skrog : Grå og hvid
Hynder : Dune.

DKK Prisen kommer snart

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
5,94 m m
Bredde
2,50 m
Vægt
1.131 inkl. motor kg
Dybdegang (min/max)
0,46 – 0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
115 eller 150
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
113 l.
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray SPX 190 Outboard

Sea Ray SPX 190 Outboard er en lækker og rummelig bowrider fra USA’s mest anerkendte sportsbådsmærke. Sea Ray var først til at producere både i glasfiber, og har siden været i førertrøjen, hvad angår kvalitet og sejlegenskaber.
Båden har en fantastisk indretning med en stor integreret badeplatform med nem gennemgang til cockpittet. Der er gode siddepladser i klassens største cockpit, da båden har en bredde på 2,54 m. Passagersædet kan konverteres til 2 siddepladser, og der er masser af plads i bow’en. Den har et dynamisk sort, moderne vindspejl og Sea Rays velkendte kvalitet overalt. Båden er ekstrem støjsvag og økonomisk med 150 hk påhængsmotor.

Lager Båd

Denne Sea Ray SPX 190  er perfekt til dage på havet med familie eller venner. Sidstnævnte kombinerer perfekt komfort og Hastighed takket være dens Mercury 150 HK motor. Denne båd byder på masser af opbevaring, hvilket giver mulighed for stor optimering af pladsen og optimerer cirkulationen ombord. Den har adskillige sæder med sit store bagsæde, co-pilotsædet omdannet til et topersoners bænkesæde og dets fordæk med to bænkesæde. Disse kan omdannes til en stor frem solpude.

Komfort Udstyr

Denne model er desuden meget veludstyret med sort havnecover, brun Seadek i cockpit og på badeplatform samt captains package indeholdende bl.a. et rundt cockpitbord i teak og meget mere.

Navigationsudstyr

Den flotte Sea Ray 190 SPX har Digital Dash 9 med Mercury Vessel View Link, Simrad G09, Touchscreen Display, Simrad transducer med dybde og vandtemperatur.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.