Silver BEAVER BR

DKK 190.084

Silver BEAVER BR

Pris m/ Mercury F50
DKK 190.084

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
4,80 m
Bredde
1,95 m
Vægt
440 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 50
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
2 x 25 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Udstyrsliste
Silver Beaver BR

Silver Beaver BR

Silver har opdateret en af deres oprindelige og mest solgte modeller – Beaver BR. Den 4,8 meter lange bowrider er den mindste model fra det finske værft. På trods af sin kompakte størrelse er det en virkelig velsejlende og veludstyret båd. Den er perfekt til både nybegyndere på vandet og mere erfarne sejlere.

Silvers Beaver har været en del af værftets modelprogram siden først i 1990’erne. Den første Beaver-model blev produceret fra 1993 – 2003 under navnet Beaver 425. Modellen blev opdateret til Beaver 450, som blev produceret i årene 2003 – 2013. Der er solgt flere tusinde af de første modeller af Silvers Beaver.

I 2014 introducerede Silver Boats den redesignede Beaver BR, som nu er vokset mere end 30 cm i længden og leveres med langt mere udstyr end tidligere. Den nye Beaver BR repræsenterer Silvers nye designlinje, hvor de rammeløse vindspejle giver frit udsyn i alle retninger. Samtidig er vindspejlet blevet gjort højere, så det giver god læ og beskyttelse for alle i båden – også dem, som sidder agterst i cockpittet. Båden er designet, så de rummelige stuverum i hækken giver plads til alt, hvad familien skal bruge på turen. Bådens brændstoftanke er velplaceret under sæderne i cockpittet. På den måde optager de mindst mulig plads og fordeler samtidig vægten i båden bedst muligt. Beaver BR har desuden gode stuverum til sejludstyr i stævnen. Endelig leveres Silver Beaver BR som standard med dør mellem de to konsoller, så der er let adgang til siddegruppen i bådens stævn.

Silver Beaver BR er en let båd, som takket være den lave vægt på under 500 kg kan transporteres på en bremseløs trailer.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.