Silver EAGLE BRX

DKK 389.610

Silver EAGLE BRX

Pris m/ Mercury F150
DKK 389.610

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
6,40 m
Bredde
2,25 m
Vægt
860 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 200
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
140
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Alubåden til den fartglade sejler

Silver Eagle BRX er båden for dig, hvis du sætter pris på en båd der er let at vedligeholde, slidstærk, komfortabel og hurtig. Skroget i Eagle BRX stammer fra Silvers yderst populære Silver Eagle BR model. X indikerer her, at der er tale om en af Silvers rene aluminiumsbåde. Det betyder, at stort set alt er udført i aluminium udover styrekonsollerne som af ergonomiske grunde er støbt i glasfiber. Udover det slidstærke aluminiumsskrog er bådens indersider, kistebænke og stuverum, dørk, hækbænk og sammenklappelige sæder udført i marine aluminium. 

Bag det store vindspejl sidder styrmand og passager sikkert i læ i bådens velpolstrede sæder. Styrmandens sæde har tilmed en flip-up funktion, hvilket gør det muligt at styre med fuld støtte både siddende og stående. Selve vindspejlet er selvfølgelig udført i ægte glas med mulighed for montering af vinduesviskere. Viskeren i styrbord side er således standard udstyr. Imellem de to konsoller sidder en to-delt dør som både giver let adgang til stævnen og samtidig giver læ for passagerer som sidder længere tilbage i båden. Vindspejlet gør at alle bådens passagerer vil sidde sikkert i læ i alle forhold.

Dækket i stævnen giver masser af plads til både fiskeudstyr og opbevaring af eksempelvis tasker og andre ejendele. Såfremt man ønsker stævnen rummet bedre beskyttet, er det muligt at tilkøbe et stort aluminiumslåg som dækker hele stævnen. Det sikrer både tørt udstyr, men det giver også mulighed for at sidde og fiske i stævnen, da der er bygget særlige sæder specialt udviklet til netop havfiskeri med stang.

Ligesom på Silvers Eagle BR, leveres Egale BRX med udenbordsmotor Mercury motor op til 200 HK. Det meget stærke design sammen med en kraftig motor appellerer til sejlere som leder efter en lynhurtig og sjov båd – uden at gå på kompromis med sikkerhed og sejlegenskaber. Silvers fremragende skrogdesign sikrer en glidende og komfortabel sejlads ved alle hastigheder.

Alt det nødvendige er standardudstyr

Med Eagle BRX har Silver ønsket at levere en komplet pakke til den aktive sejler. Ligesom de fleste andre både fra det finske værft leveres alu-motorbåden med en 9′ Raymarine a98 kortplotter. Kortplotteren leverer alle nødvendige oplysninger til både navigation, fiskeri og sejlads generelt. Raymarines multifunktionsdisplay understøtter søkort formatet C-map, Navionics og Lighthouse. Det har desuden indbygget wifi og Bluetooth. Wifi-forbindelsen gør skærmopdateringer simple og det muliggør at du kan dele skærmen med din tablet eller telefon.

De fleste af bådens brugere vil sikkert benytte den delvist til fiskeri, hvorfor mange vil sætte pris på, at raymarine a98 kortplotteren som standard har ekkolod. Det er en stor hjælp til særligt fiskeri, når de skal se, hvad der sker i vandet under båden. Et NMEA2000 netværk er endvidere standard. Et netværk som giver mulighed for let installering af yderligere instrumenter og udstyr. NMEA2000 netværket gør desuden dialogen mellem kortplotter og motor hurtig og problemfri. De mange informationer på skærmen kan indstilles helt individuelt. Det kan eksempelvis være hastighed, vanddybde, motoromdrejninger og vinklen på bådens trim tabs.

Alt i alt er aluminiumsbåden Egale BRX det perfekte valg til den aktive sejler eller lystfisker. Det er båden til den som ønsker en solid og driftssikker båd som samtidig giver mulighed for gode sejloplevelser. Silvers alu motorbåde må stå højt på ønskelisten for alle landets erfarne fiskeri som sætter pris på godt, skandinavisk grej til fisketure hele året.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.