Silver FOX BR

DKK 226.180

Silver FOX BR

Pris m/ Mercury F60
DKK 226.180

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
4,95 m
Bredde
1,95 m
Vægt
540 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Timetal
Max 60
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
(2 x 25
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Ustyrsliste
Silver Fox BR

Silver Fox BR blev fuldstændig opdateret i 2018. Det nye aluminiumsskrog er konstrueret efter Silvers unikke og patenterede koncept, som alle deres andre aluminiumsbåde. Det er en skrogkonstruktion, som Silver har udviklet og patenteret. Det er en enestående opbygning, hvor skrogets sider udgøres af lukkede, trekantede aluminiumsrum som fyldes med ikke-absorberende polyurethan skum. Denne særlige konstruktion giver en stivhed i skroget helt uden sidestykke. Den større stivhed giver en bedre og sikrere sejlads helt uden vrid i båden og samtidig sænkes støjniveauet markant. Endelig giver polyurethan skummet i skroget den store fordel, at båden er stort set usænkelig. Silver kalder deres unikke skrogkonstruktion for AluFibre TM.

Takket være det nye skrogdesign, føles Fox BR større end sin forgænger selvom bådenes dimensioner stort set er identiske. Den mere rummelige indretning i alubåden har også givet plads til større stuverum i både kistebænkene under sæderne i stævnen og agter. Alt i alt føles Fox BR grundet sin praktiske indretning større end den faktisk er.

I alubådens stævn giver de store stuverum mulighed for at stuve alt grej og udstyr af vejen mens siddegruppen selvfølgelig kan anvendes som siddepladser. Fox BR er konstrueret som en dobbeltkonsol løsning, hvor der imellem de to konsoller er indsat en todelt dør ud til stævnens siddegruppe. Det er ikke tilfældigt, at bowriderne er blevet populære over de seneste år. De er ideelle til en dag på vandet samtidig med, at de giver god læ for alubådens passagerer under sejlads.

Praktisk indretning til både familien og fisketuren

Både pladsen ved styrepulten og passagersædet sidder yderst behageligt i de fuldpolstrede skalstole. Styrmandens sæde kan foldes op, så det både giver støtte, når båden styres siddende og stående. Også designet på den nye bænk i hækken er gennemtænkt. Den brede bænk kan åbnes i fuld længde, hvilket giver endnu et stort stuverum, hvori der oven i købet er lavet et særligt rum til cockpitteltet.

Fox BR’s omfattende liste over standardudstyr indeholder en moderne, brugervenlig Raymarine 9 Axiom kortplotter og ekkolod som letter navigationen under sejlads. Via Raymarine displayet får styrmanden også alle nødvendige informationer fra bådens motor. På den måde er alle alubådens instrumenter samlet og let overskuelige.

Takket være den enestående AluFibre TM konstruktion er den nye Silver Fox BR en holdbar, elegant og praktisk alubåd som kræver langt mindre vedligehold end almindelige glasfiberbåde. Den praktiske indretning og gode sejlegenskaber gør Silver Fox BR ideel som både en lille familiebåd eller som fiskebåd. Fox BR er designet specifikt til roligt vand langs kysterne. Derfor er den særligt velegnet til både de danske søer eller kysterne i de indre danske farvande, hvor søerne er moderate.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.