Silver HAWK BR

DKK 236.250

Silver HAWK BR

Pris m/ Mercury F100
DKK 295.313

Lagersalgspris på demobåd
med 60 hk, kalecher, 9" Raymarine plotter, hynder og helt sejlklar.
DKK 236.250

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Længde
5,70 m
Bredde
2,13 m
Vægt
675 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
115
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Udstyrsliste
Silver Hawk BR

Silver Hawk BR

I 2019 lancerede Silver deres nye Silver Hawk BR. den nye model er på ingen måde bare en kosmetisk opdatering af den gamle model. Tvcærtimod er der tale om en helt ny båd alubåd, da både aluminiumsskroget, styrepulten, vindspejl og hele interiøret er fuldstændig nyt. Silver kan allerede nu se, at Silver Hawk BR bliver en af firmaets bestsellere for mindre familier.

Siden begyndelsen har Silver Hawk været en vigtig del af modelprogrammet af alumuminiumsbåde. faktisk har næsten halvdelen af alle de både, Silver har solgt siden 1991 været en Hawk model. Den nyeste model er imidlertid en stærkt forbedret udgave af den gamle bestseller alubåd, en båd som er udviklet i tæt samarbejde mellem det finske designbureau Navia Design og Silvers egen udviklingsafdeling.

Hawk BR’s skrogdesign ligger tæt op ad Eagle og Fox modellerne som blev lanceret i henholdsvis 2016 og 2018. Udefra er Hawk BR’s fremtoning slank og sporty, hvorfor den glider let og ubesværet igennem selv moderate dønninger. I lighed med de andre modeller i Silvers Y-serie, er Hawk BR konstrueret i Silvers unikke AluFibre™ konstruktion, hvor bådens torsionsstivhed stammer fra selve bådens enestående aluminiumsskrog. Det er en særlig skrogopbygning, hvor skrogets sider udgøres af lukkede, trekantede aluminiumsrum som fyldes med ikke-absorberende polyurethan skum. Denne specielle konstruktion giver en stivhed i skroget helt uden sidestykke. En stivhed som sikrer en både bedre og sikrere sejlads helt uden vrid i båden, hvor støjniveauet samtidig sænkes markant. Endelig giver polyurethan skummet i skroget den store fordel, at båden stort set ikke kan synke. Alt i alt sikrer Silvers uforlignelige skrogdesign, at alu-glasfiberbåden Silver Hawk BR er fænomenal at sejle, sødygtig og let manøvrere.

Omfattende udstyrsliste – både standard og ekstra

Udover det nye skrogdesign er de største, synlige forandringer det nye, rammeløse vindspejl og den nye bænk i hækken. Vindspejlet følger designet i den nye Silver Fox og giver god læ for vind og vandsprøjt. Konsollernes ændrede design har givet plads til større stuverum. Samtidig giver de nu bedre læ og ergonomiske siddestillinger for styrmanden og den forreste passager. I lighed med de andre både i Y-serien er Raymarines Axiom 9 kortplotter en del af standardudstyret. De fleste Silver Hawk BR bliver solgt med en 100 hk udenbordsmotor og har en 115 l brændstoftank.

Den omfattende liste af standardudstyr består udover den 9″ store Raymarine kortplotter inkl. en CPT-S sensor også et NMEA netværk. Derudover en to-delt dør ud til stævnen, et stort stuverum til cockpitteltet samt rustfri klamper på hele båden. Endelig er det muligt at tilvælge fra en lang liste af ekstraudstyr, hvor eksempelvis Abloy låse til stuverummene, musikanlæg med bluetooth, solseng i stævnen, Targa fiskebøjle, trimflapper og vandskitårn bør nævnes.

Silvers Hawk BR er en spændende og ualmindeligt fleksibel motorbåd som kan anvendes til mange forskellige formål, lige fra fisketuren ved kysten til vandski i Øresund.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.