Silver Puma

DKK 285.000

Silver Puma

Silver Puma
115 HK Mercury og masser af udstyr
DKK 285.000

Mærke
Silver
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
5,9 m
Bredde
2,1 m
Vægt
670 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
80-115
Timetal
Ny
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
115
Garanti
Nybådsgaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Silver Puma

Verdensnyhed fra det finske værft Silver. Silver Puma er den nyeste og mindste model i Silvers model af glasfiberbåde. Med sit sporty design og mange praktiske detaljer har Silvers Puma bowrider allerede vakt stor opmærksomhed, da man får en god og stabil båd med masser af plads for en konkurrencedygtig pris.

Båden har et højt vindspejl i glas og hynderne er udført i slidstærkt og pænt polyester som både er rart at sidde på, let at holde rent men samtidig flot. og sådan er det også med alle bådens andre komponenter og detaljer som alle er gennemtænkte og i højeste kvalitet. det gælder eksempelvis Raymarine plotteren eller de yderste solide og praktiske kalecher som hører med til båden. I det hele taget er listen over det inkluderede udstyr til den helt nye bowrider lang og inkluderer søgelys i stævnen, 9″ Raymarine plotter med transducer, hydraulisk styring og meget mere.

Den finskbyggede Puma bygger videre på den kendte skrogteknologi fra Silvers øvrige glasfiberbåde og giver en både sikker og behagelig sejlads. samtidig giver den gode inretning masser af plads til familie og venner selvom båden er under 6 meter lang.

Båden står klar i vores udstilling.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.