Silver TIGER BRZ

DKK 455.000

Silver TIGER BRZ

Pris lagerbåd m/ Mercury F150 og comfort pakke
Udstyr:
Havnecover, bowcover, Raymarine 12 kortplotter, trim flaps, Fusion radio RA70 med to højtalere, led lys i cockpit, Dometic CD30 køleskab, dobbelt batteri installation, trykvand, vinduesvisker bb side, flag pole, hynder til bow, armrest, Pre-Rig Mercury mv.

DKK 455.000

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
6,06 m
Bredde
2,36 m
Vægt
1.150 kg
Dybdegang (min/max)
0,40-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 150
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
107
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Udstyrsliste
Silver Tiger BRZ

Silver Tiger BRZ

Silvers Tiger BRz leveres nu med det nye skrogdesign som de andre modeller i Z-serien. Tiger BRz er derimod den eneste bowrider i Z-serien af glasfiberbåde. Det nye skrogdesign benytter den unikke svenske Petestep® teknologi som løfter båden højere op i vandet end normale v-formede både. Den unikke skrogform får båden til at flyde nærmest lydløst igennem vandet. Den lille våde flade reducerer samtidig mængden af vandsprøjt og vand i cockpittet under sejlads.

Alle detaljer i Tiger BRz er gennemtænkte og i højeste finish. Eksempelvis er bådens hynder syet i et lækkert, højkvalitetsstof ligesom dæk og dørk er beklædt med komposit teak, som både er mere miljøvenligt og langt lettere at vedligeholde end almindeligt teakdæk.

Tiger BRz’s store multifunktionsbov kan både bruges til opbevaring af store genstande eller som sædegruppe. Bådens anker og ankerkæde placeres praktisk og enkelt i ankerbrønden i bådens stævn. Såfremt I skal lægge til kaj, er båden udstyret med en praktisk stævnstødpude, så I lettere kan lægge til land uden stød og skrammer. Skulle I få brug for at sejle hjem i mørke, kan der endda tilkøbes LED løbelys til stævnen, så sejlads er lettere og sikrere i mørke.

Finsk funktionalitet i alle detaljer

Styrepulten er designet til at være så ergonomisk og funktionel som muligt. Alle knapper, instrumenter – og den Raymarine Axiom 9 RV som er standardudstyr – er velplacerede for den der styrer båden. Samtidig giver Tiger BRz’s vindspejl ualmindelig meget læ sammenlignet med andre både i samme størrelse. Det skyldes ikke mindst, at vindspejlet går langt tilbage i cockpittet, så det giver læ for alle i båden.

Listen over standardudstyr i Tiger BRz er lang  og indeholder bl.a. Raymarine Axiom 9 RV + CHIRP CPT-100DVS navigationspakken. Båden leveres desuden som standard med hydraulisk styring, hynder og stævnstødpude. Derudover er der selvsagt stadig mulighed for at tilkøbe alle de gængse ting som pantry, Webasto diesel fyr, vandystem med tryk, dobbelt batteri, kogeblus og Zaurac LED løbelys.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.