Silver TIGER DCZ

DKK 455.000

Silver TIGER DCZ

Pris std. båd m/ Mercury F150
Vi udstyrer som standard bådene med en comfort pakke. Spørg for en særpris, hvis andet ønskes.
DKK 455.000

Pris m/ Mercury F150 og alt i udstyr
Udstyr:
Comfort pakke, Havnecover, Webasto Air Top 2000 ST fyr, CD 30 Dometic køleskab, bov lys, Fusion RA70 N radio med to højtalere, ferskvand, dobbelt batteri installation, vandski træk, armrest, mørke hynder, flag holder, bord og sol seng, trim flaps, bundmaling.

DKK 495.900

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
6,06 m
Bredde
2,36 m
Vægt
1.150 kg
Dybdegang (min/max)
0,40-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 150
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
107L
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Udstyrsliste
Prisliste

Silver Tiger DCz er den mindste af Silvers nye, rene glasfiber modeller – Z-modellerne. Skroget er ligesom de større modeller i Z-serien designet ved brug af den unikke, svenske Petestep® teknologi. En teknologi som giver langt behageligere sejlads med mindre vand i cockpittet. Tiger DCz er designet af det norske designbureau Eker Design AS.

Tiger DCz har som den større Raptor DCz en kahyt i stævnen som giver mulighed for overnatninger på familiens sommerture. Kahytten har soveplads til to voksne samt et kemisk toilet som kan tilkøbes. Kahyttens madrasser og gulvtæppe er derimod selvfølgelig inkluderet i standardudstyret.

Førerpladsen er ligesom resten af båden både funktionel og komfortabel. Alle instrumenter og knapper er sammen med kortplotteren lette at betjene både, når du sejler båden siddende og stående – ikke mindst ved hjælp af førerpladsens offshore sæde.

Konsollen ved passagersædet giver mulighed for at indrette et fuldt pantry bestående af gaskomfur, vandhane, vask og vandsystem. I konsollen ved passagersædet er der desuden store stuverum. Under selve passagersædet er der mulighed for at tilkøbe en køleskuffe, så mad- og drikkevarer kan holdes kolde på hele turen. Pantryet giver sammen med den store u-sofa agterst i cockpittet plads til et stort bord, hvor alle på båden kan samles til drinks og måltider, mens I er på vandet.

Billedegalleri