WellCraft 435

DKK 6.584.856

WellCraft 435

WellCraft 435
m/ 3 Mercury 350 HK V10
DKK 6.584.856

Mærke
WellCraft
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Længde
13,4 m
Bredde
3,8 m
Vægt
10491 Kg kg
Dybdegang (min/max)
0,84
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
1050 HK
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
1287L
Garanti
Ny
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

WellCraft 435

Wellcraft 435 er den ultimative, hårdføre oplevelsesbåd kombineret med den ypperste komfort. Med 435 har Wellcraft skabt en solid, velsejlende og luksuriøs turbåd som kan klare sig under alle forhold og endda sejle med høje hastigheder.

Indretningen gør, at Wellcraft 435 har en luksuriøs fornemmelse men uden at gå på kompromis med sejlegenskaber og praktiske detaljer. Det er først og fremmest en stærk båd som kan bruges under alle forhold.

Moderne indretning

Wellcraft udmærker sig ved den unikke kombination af luksus og anvendelighed under alle tænkelige forhold. Den kombination illustreres tydeligst i bådens ydre, da Wellcraft 435 på den ene side er konstrueret med et ekstrahøjt fribord for at yde god beskyttelse selv under de hårdeste forhold, men samtidig har den de meget moderne nedklappelige sider på agterdækket. Den indretning giver mulighed for at øge dæksarealet enormt meget og det giver på varme sommerdage endnu nemmere adgang til vandet.

Bådens størrelse har desuden givet mulighed for to separate og komfortable kahytter. Kahytterne er udstyret med alt i komfort som flot aptering, lækre materialer og baggrundsbelysning som giver et eksklusivt og hyggeligt miljø i båden.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.