Beneteau - over 130 års bådproduktion

fransk perfektion

Beneteau

Beneteau er verdens største og mest anerkendte bådværft. Det betyder konkurrencedygtige priser pga. af stort indkøb, samt en høj kvalitet. Produktet er resultatet af fransk perfektion og bådene bygges på 8 forskellige bådværfter ved Frankrigs vestkyst med den sidste nye teknologi i alle dele af produktionen.

Atlanterhavet er ofte råt og blæsende og perfekt til at teste båden, og Beneteau bådene er skabt med 100% fokus på optimale sejlegenskaber samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med design og kvalitet. Derudover har Beneteau også værfter i Nordamerika, Sydamerika og Polen.

stadig trendsetter

Andre både bliver til på tegnebrættet

En Beneteaubåd bliver også testet i praksis af verdens bedste og mest erfarne kapsejlere! Det betyder velsejlende både, hvilket er kendt af alle sejlere, som igen sikrer stabile priser på brugtmarkedet.

Det er Beneteaus filosofi at opbygge et langvarigt forhold til alle kunder, hvilket bliver gjort ved ikke at gå på kompromis med i første omgang båden, men lige så vigtigt after sales.

Det er Beneteaus målsætning at give sejlsporten nye impulser, men uden at glemme, at innovation altid skal tjene formålet, som i al sin enkelthed er kvalitetsforbedring i alle detaljer.

Derfor er Beneteau stadig trendsetteren for bådinnovation.

Forhandler af Beneteau

Som forhandler af Beneteau gennemgår vi et omfattende aftersales- og uddannelsesprogram, der er med til at sikre Beneteaukunder den bedste service og det bedste produkt på markedet.

DOCK & GO

Beneteau tilbyder eksklusivt styresystemet DOCK & GO som gør det til en leg at monøvrere din sejlbåd i havnen. Det er med dette system muligt at styre sejlbåden med et joystick, som kan flytte båden sidelæns, og dreje båden 360° om sin igen akse. Komfort i sikkerhed ved havnemanøvrer.

3 Modelrækker for Sejlbåde

Beneteau’s program består af 3 modelrækker for at dække dine sejlbehov bedst muligt.

Oceanis-serien er for den komfort bevidste sejler. Den udmærker sig ved at være særdeles velsejlende både, men et utroligt højt niveau i samlekvalitet og finish. Bådene hører til de populæreste cruiser på markedet, og ideelle til ferieture og familiebrug. De er kendetegnet ved meget lyse saloner, store kahytter og et rummeligt komfortabelt cockpit

First-serien er den sportsprægede sejler, der gerne vil have performance til kapsejlads. Bådene er altid med i toppen af alle kapsejladser de deltager i, og har en lys og morderne salon, som også byder på al den komfort man kunne ønske sig til en weekendtur med familien. First serien har et mere dynamisk skrog, som giver sportsligere sejlegenskaber og en mere kompakt salon og kahyt, samt at cockpit med fokus på kapsejlads. First bådene byder på samme høje niveau alle detaljer som er at finde i Oceanis serien, samt et omfattende udstyrsprogram.

Sense-serien gør glæden ved at bo på yachten endnu større. Det helt nye morderne koncept flytter grænser for hvad man troede var muligt at skabe af lys og albuerum på en sejlbåd. Sense flytter komforgrænsen, og er stadig en båd der er sjov at sejle. Sense er for den sejler der ønsker komfort, og masser af plads og let adgang til cockpit og kahyt. Salonen i en Sense er ekstremt rummelig og lys!

» se oversigt over Beneteau Motorbåde »