Beneteau motorbåde

Beneteau skiller sig ud som et af de mest anerkendte og respekterede mærker inden for sejlbåde og motorbåde. Siden 1884 har Beneteau været en pioner inden for båddesign, innovation og håndværk. Hos Risbjerg A/S er vi stolte af at være Danmarks eneste forhandler af Beneteau.

  • Vælg sortering

Beneteau

Beneteau Flyer 8 Sundeck

DKK 708.376

Beneteau

Beneteau Gran Turismo 32 OB

Lagerbåd på vej hjem
DKK 1.854.163

Beneteau

Beneteau Gran Turismo 36 OB

DKK 2.130.602

Beneteau

Beneteau Swift Trawler 35

DKK 3.301.413

Beneteau

Beneteau Gran Turismo 41

Den rummelige og smukke motorbåd har en stor teakbeklædt badeplatform
DKK 3.801.600

Beneteaus historie

Historien om Beneteau startede i 1884, da Benjamin Beneteau grundlagde virksomheden i Croix-de-Vie, Frankrig. I begyndelsen specialiserede virksomheden sig i at bygge sejlfiskerbåde og fiskerbåde. I dag er Beneteau eksperter i fritidsbåde, og flere modeller har vundet prisen som ”European Powerboat of the Year”. Beneteaus grundtanke er, at deres innovative både gør det muligt at realisere menneskers drømme og opleve vandet på nye måder.

Udvikling af bådproduktion

I over 130 år har Beneteau udviklet sin ekspertise og dyrket sin passion for konstruktion af sejlbåde og motorbåde. I alle årene har fokus været på kvalitet, godt håndværk, komfort og innovative løsninger, som skal gøre det til en fornøjelse at opholde sig ombord på bådene.

Beneteau har et konstant engagement i deres kunder. Overalt i verden har virksomheden vundet bådelskeres hjerte pga. bådenes præstation, elegante design og fokus på miljøvenlig produktion. For at imødekomme efterspørgslen producerer virksomheden i dag sejl- og motorbåde i Europa og USA.

Innovation og teknologi

Gennem hele sin historie har Beneteau omfavnet innovation og konstant udfordret grænserne for båddesign og teknologi. Virksomheden ønsker at tilbyde de bedste både til en god pris. Det handler om at skabe fantastiske og enkle brugeroplevelser, og derfor er der et konstant fokus på innovative løsninger inden for design, opbevaring, multifunktionelt eksteriør og interiør, der er let at vedligeholde. Det skal være nemt at bevæge sig rundt på motorbådene, og store indvendige rum giver mere komfort.    

Seanapps

Beneteau gør det nemt at vedligeholde og styre din motorbåd med Seanapps, som består af en applikation, der er forbundet med en enhed ombord. Du tilslutter dig applikationen, hvorefter du har adgang til en masse informationer om båden f.eks. om motoren, GPS-position, dybde, gennemsnitshastighed, brændstofniveau, vandtankniveau, indvendig luftfugtighed og indvendig temperatur. Fordelene er, at du løbende kan vedligeholde båden og forlænge bådens levetid og ydeevne.

Modeller med Seanapps

Grand Trawler 62, Swift Trawler 41 og Swift Trawler 35 har alle Seanapps som standardudstyr, men det er muligt at eftermontere systemet på alle Beneteau både.

Beneteau motorbåde

Hos Risbjerg A/S tilbyder vi et enestående udvalg af lækre Beneteau motorbåde. Vores modeller inkluderer Antares, Gran Turismo, Flyer-serierne, Swift Trawler og Grand Trawler. Alle er eftertragtede modeller, hvor kvalitet, ydeevne, sikkerhed og komfort er i topklasse. Bådene er pålidelige, rummelige og alsidige. Beneteaus motorbåde kan tilpasses dine ønsker og behov, uanset om du er til afslappende ferie på vandet i godt selskab, vandsport eller fiskeri. 

Udforsk de danske farvande med Beneteau

Danmark har en fantastisk kystlinje og et smukt øhav, som byder på et fortryllende sejlsportsområde. Beneteau-motorbåde er ideelle til at udforske de danske farvande sammen med familie og venner. Bådene er blevet et foretrukket valg blandt danske bådentusiaster på grund af deres kvalitet, design, komfort, alsidighed, pålidelighed og ydeevne.

International sejlads med Beneteau

Beneteaus både bliver værdsat af sejlere over hele kloden. International sejlads med en Beneteau-båd giver dig mulighed for at udforske fjerne destinationer og kulturer. Fra de storslåede kyster i Middelhavet til de barske farvande i Nordatlanten, kan du tage på spændende eventyr og opleve verden fra en helt ny vinkel.

Beneteau er et ikonisk bådmærke

Beneteau har skabt sig et navn som et ikonisk brand i sejladsens verden. Med en arv, der strækker sig over et århundrede, forbliver deres engagement inden for innovation, kvalitet og kundetilfredshed på samme høje niveau. For danske bådentusiaster, der leder efter unikke oplevelser i de smukke danske og internationale farvande, skiller Beneteau sig ud som et bådmærke i særklasse.

Beneteau-både skiller sig ud med deres enestående design, kvalitet, komfort, alsidighed og innovative funktioner, der er skræddersyet til at imødekomme sejleres behov.

Vores eksperter hos Risbjerg A/S vil med glæde guide dig gennem valget af den ideelle Beneteau-model baseret på dine ønsker og erfaring.

Ja, Beneteau-både er designet til alsidighed og kan let håndtere lange krydstogter og korte eventyr på vandet.

Beneteau-både er kendt for deres rummelige kahytter, moderne navigationsudstyr og komfortable dæk, der gør sejladsen til en fornøjelse.

Ja, Beneteau tilbyder forskellige muligheder for tilpasning, så du kan designe din drømmebåd med de ønskede funktioner.

Ja, mange Beneteau-modeller er begyndervenlige og er udstyret med intuitivt kontroludstyr for en problemfri sejladsoplevelse.

Med regelmæssig vedligeholdelse og pleje kan en Beneteau-båd have en lang levetid og bringe glæde i årtier.

Hos Risbjerg A/S kan vi hjælpe dig med at skaffe originale reservedele og tilbehør til din Beneteau-båd.

Ja, Risbjerg A/S kan hjælpe med leasing- eller finansieringsløsninger, der passer til dine behov og dit budget.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

ER DU PÅ UDKIG EFTER NY BÅD?

Kontakt Risbjerg idag for et godt tilbud