Mercury F10

DKK 22.400


Mercury F10 MH EFI; med manuel start og håndstyring.
DKK 22.400


Mercury F10 MLH EFI; med manuel start og håndstyring.
DKK 22.400


Mercury F10 ERC EFI; med el-starte, Fjernbetjening og Elektronisk benzinindsprøjtning.
DKK 28.860


Mercury F10 ELRC EFI; med el-starte, Fjernbetjening og Elektronisk benzinindsprøjtning.
DKK 28.860

Medfølger trailer til prisen
nej
Mærke
Mercury
Årgang
Ny
HK
10
Vægt
45 Kg kg
Slagvolumen
Cylindre
2
Fjernbetjening
0
Håndstyring
0
Tank
Agterspejlshøjde
508 mm
Powertrim
0
Håndtilt
0
Brændstof
Elektronisk / benzin / Indsprøjtning
Motortype
påhængsmotor

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Mercury F 10

Den nye Mercury 10 hk motor med EFI – elektronisk benzin indsprøjtning. Hurtigst, stærkest, lettest og med det revoloutionerende multi justerbare styrehåndtag på alle modeller med håndstyring. Et rigtig godt alternativ til 9.9hk hvis båden kan bære de få klg ekstra.

Nem og pålidelig start
4-takterens elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) behøver intet batteri for at starte manuelt med snor. EFI sikrer nem start – varm eller kold opstart – og en enestående brændstoføkonomi. Systemet er selvjusterende og leverer toppræstationer, afhængig af vejr- og højdeforhold. Desuden elimineres den største del af vedligeholdelsen forbundet med moderne brændstoffer af det trykbærende brændstofsystem. Gashåndtaget reagerer altid prompte.

Gashåndtag til begge hænder
Det nye, centralt monterede styrehåndtag er nemt at indstille horisontalt og har reversibel rotation af gashåndtaget, så det kan installeres på enten bagbords- eller styrbordssiden. Det vertikale stop nedad kan også indstilles, så du kan tilpasse styrehåndtaget til båden på den ønskede måde og indenfor rækkevidde. Styrehåndtaget låser ved 45 eller 73 grader, når man vil fiske eller sejle med påhæng. Det store koblingshåndtag er monteret fremefter på styrehåndtaget, så det er nemt at betjene. Det er muligt at justere gashåndtagets friktion gennem tryk på en knap på styrehåndtaget.

Billede galleri