Askeladden C65 Cruiser fra 2022

DKK 585.000

Askeladden C65 Cruiser fra 2022

Askeladden C65 Cruiser
m/ Mercury V250 hk - smartcraft og meget extra udstyr; komplet kaleche, havnecover med stænger, Komplet gardinsæt til kahytter, køleskuffe, gasblus, bovpropel, anker el-spil, zipwake, garmin9" plotter med ekkolodn og landstrøm.
DKK 585.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2022
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Norge
Længde
6,45 m
Bredde
2,46 m
Vægt
1.400 kg
Dybdegang (min/max)
0,4
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
250
Timetal
41,3
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230L
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Nærmest ny Askeladden C65 Cruiser

Askeladden C65 Cruiser  fra 2022 er en fantastik båd som kombinerer komfort og ydeevne. Denne nærmet nye C65 er monteret med den overlegne Mercury Verado 250 HK V8 med kun 41,3 timer.

I cockpittet finder du den klassiske Askeladden indretning med en U-formet siddegruppe med et centralt cockpitbord, så alle ombord kan samles. Cockpittet er dækket af en fuld kaleche som kan åbnes separat i alle sider. Det giver dig mulighed for både fuldt læ for uvejr men også alle muligheder for skygge i cockpittet eller dele af det. Du har også et havnecover med stænger.

Styrplads og resten af hynderne i båden er polstret med det eksklusive Nirox materiale som både giver maksimal komfort men også er både stærkt og let at holde rent.

I cockpittet er der et fint køkkenområde med gas kogeplade, håndvask og kølskabsskuffe.

I bådens kabine er der fin soveplads til to personer samt et keramisk søtoilet; samt det komplette gardinsæt til alle kabinevinduer og ruder.

Veludstyret båd

Der er nem adgang til cockpittet fra badeplatformen – Ikke noget med, man skal over hækken på båden hver gang. Styrepladsen sætter en helt ny standard for komfort under sejlads i al slags vejr, men stadig i et elegant design. Båden har både den lave havnekaleche og den høje kaleche, hvor alle fire sider kan tages af individuelt efter behov. Båden er udstyret med en 9′ Garmin GPSMAP plotter, Flexiteak i cockpit og på badeplatform og el-ankerspil. Det er desuden værd at bemærke, at den velholdte C65 også har bovpropel og ikke mindst den overlegne Mercury Verado 250 HK motor. Endelig er det værd at bemærke, at der også er monteret landstrøm i båden. Det er med andre ord en båd, hvor stort set alt ekstraudstyr allerede er monteret.

Båden sælges for vores kunde. Det er en en-ejers båd som har været holdt i service og vinteropbevaring hos os siden den blev solgt.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.