Freedom Boat Club Danmark

Boating Made Simple

Freedom Boat Club Danmark

Verdens største bådklub er kommet til Danmark. Vores første danske afdeling er beliggende i Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad.
Silkeborg er berømt for sin storslåede natur med skove og søer. Her er talrige muligheder for at dyrke alle former for vandaktiviteter.
Alle, der melder sig ind i bådklubben har ubegrænset adgang til klubbens både i Danmark og resten af verden. Vi tager os af alt – vedligeholdelse, rengøring, reparationer og opbevaring. Alt du skal gøre, er at reservere din båd, slappe af og skabe fantastiske minder på vandet.

Vi tager os af alt

Vi tilbyder kvalitetsmotorbåde, som vi holder rene og vedligeholder. Vi står for opbevaring, forsikring og reparationer, så du får tid til alt det sjove.

Bliv medlem

Betal et engangsbeløb ved indmeldelse i bådklubben og et månedligt kontingent. Derefter har du adgang til alle fordelene i Freedom Boat Club.

Få gratis oplæring

Din sikkerhed er vigtigst. Derfor er der mulighed for oplæring af vores certificerede og erfarne personale i Danmark og resten af verden.

Sejl, så ofte du har lyst

Reserver en båd i Danmark og resten af verden, lige så ofte du har lyst. Efter sejladsen afleverer du båden til os og betaler for brændstoffet. Vi tager os af alt andet!

Vores lokationer

Som medlem af Freedom Boat Club Danmark får du ubegrænset adgang til både på mere end 385 lokationer i USA, Canada, Europa, Storbritannien og Australien. Hver lokation har et specifikt udvalg af både og tilbyder fantastiske oplevelser enten på havet eller i søer.

Kontakt os

Freedom Boat Club Danmark

Eksportvej 8, 8653 Them

Telefon: 87206008 eller e-mail: mail@risbjerg.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Lørdag: 11.00 – 14.00