Freedom Boat Club Danmark

Boating Made Simple

Freedom Boat Club Danmark

Verdens største bådklub er kommet til Danmark. Vores første danske afdeling er beliggende i Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad.
Silkeborg er berømt for sin storslåede natur med skove og søer. Her er talrige muligheder for at dyrke alle former for vandaktiviteter.
Alle, der melder sig ind i bådklubben har ubegrænset adgang til klubbens både i Danmark og resten af verden. Vi tager os af alt – vedligeholdelse, rengøring, reparationer og opbevaring. Alt du skal gøre, er at reservere din båd, slappe af og skabe fantastiske minder på vandet.

Freedom Boat Club - hvordan det fungerer ?

Vi tager os af alt

Vi tilbyder kvalitetsmotorbåde, som vi holder rene og vedligeholder. Vi står for opbevaring, bådplads, forsikring og reparationer, så du får tid til alt det sjove.

Bliv medlem

Betal et engangsbeløb ved indmeldelse i bådklubben og et månedligt kontingent. Derefter har du adgang til alle fordelene i Freedom Boat Club. I hele verden vel at mærke!

Få gratis oplæring

Din sikkerhed er vigtigst. Derfor er der mulighed for oplæring af vores certificerede og erfarne personale i Danmark og resten af verden.

Sejl, så ofte du har lyst

Reserver en båd i Danmark og resten af verden, lige så ofte du har lyst. Efter sejladsen afleverer du båden til os og betaler for brændstoffet. Vi tager os af alt andet!

Det lille ekstra, du bliver en del af den største nautiske klub i verden med adgang til eksklusive arrangementer. 

Medlemskab

Freedom Boat Club – Sejl når som helst, hvor som helst og så meget du vil!

Del denne nye lisstil med din familie og venner, og husk disse smukke øjeblikke på vandet!

Nøglefærdig service

 Med Freedom Boat Club, har du ikke længere undskyldninger, vi tager os virkelig af alt : vedligeholdelse, rengøring, reparationer og opbevaring; så alt hvad du skal gøre er at booke din båd, gå ombord og tage afsted. Vi giver dig den tid du mangler til at nyde livet på vandet. 

Book, Gå!

Som medlem af Freedom Boat Club, du nyder godt af ubergrænset adgange til din klubs flåde. Reservationer foretages via vores eksklusive online reservationssystem for vores medlemmer. Når den er reserveret, vil din båd vente på dig på kajen, med fuld tank fuld af brændstof og klar til at gå ! 

Gensidighed

Som en del af dit året rundt medlemskab kan du også drage fordel af privilegier i alle Freedom Boat Club i Europa såvel som i Storbritannien, men også i USA, Canada og Australien! Her tilbyder vi muligheden for at sejle verden rundt gennem vores forskellige Klubber. 

Kom godt i gang session

Og husk – uanset om du er nybegynder eller ekspert i sejlsport, så er vi vi sikrer at du har alle de færdigheder og den viden, du behøver for at være sikker og sikker på vandet med ubegrænsede vandfærdighedssessioner. 

Fællesskab

Endelig arrangerer vi løbende arrangementer for vores medlemmer i løbet af året, hvilket giver dem mulighed for at mødes og opbygge venskaber og udnytte passion omkring sejlsport.

Vores engagement !

Sejlads for alle

Vores missions har altid været at lavenavigation sejlads sikrere, enklere og mere økonomisk end nogensinde. Vi er forpligtet til at give en nøglefærdig oplevelse i alle facetter af vores forretning for at minimere de mest almindelige barrierer for medlemskab og nydelsen af det nautiske liv.

Nogle tal

400+ 

Grundlæggende

88K+ 

Medlemmer

$20M+ 

Brugt på køjer

$30M+ 

Brugt på tjenester ( vedligeholdelse, båd-rengørering, service… ect.)

Vores medlemmer 

  • Det største samfund af sejlere
  • De fleste har aldrig ejet en båd
Vores både
 
  • Mindre end 3 år gammel
  • Nylig, vedligeholdt, forsikret

Vi skaber

  • Bemærkelsesværdig nautiske oplevelser 
  • Selvsikre sejlere og kompetent.

Kom og mød os i Silkeborg! Kom og oplev vores Freedom Boat Club ved kanten af søerne omkranset af skov. Her kan du sejle i noget af Danmarks smukkeste natur og nyde både smuk natur og restauranter i vandkanten.

Vi er klar til at byde dig velkommen i maj 2024 ! – Så tøv ikke med at kontakte os.

Vores lokationer

Som medlem af Freedom Boat Club Danmark får du ubegrænset adgang til både på mere end 400 lokationer i USA, Canada, Europa (Frankrig og Spanien), Storbritannien og Australien. Hver lokation har et specifikt udvalg af både og tilbyder fantastiske oplevelser enten på havet eller i søer.

Kontakt os

Freedom Boat Club Danmark

Eksportvej 8, 8653 Them

Telefon: 87206008 eller e-mail: mail@risbjerg.dk

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Lørdag: 11.00 – 14.00

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe har Freedom Boat Club eksisteret?

Freedom Boat Club blev etableret i 1989. Det er verdens største og ældste bådklub.

Hvordan ved jeg at, der vil være både tilgængelige til mit brugt? 

Vores reservationssystem sikrer, at alle medlemmer har lige adgang til bådene og medlemmer kan foretage garanterede reservationer op til seks månered i forvejen .

Er der nogen brugerbetaling?

Nej, du vil aldrig pådrage dig brugsgebyrer. Din eneste ekstra omkostning er for det brændstof du bruger.

 Er der grænse for, hvor mange gang om året jeg må sejle?

Nej, du brugen af båden er ubegrænset hjemme hos dig, så længe båden er ledig.

Hvordan kan jeg foretage reservationer?

Reservationer kan foretages via vores online reservationssystem, eller ved at ringe til en klubleder. 

Hvem kan jeg tage med? 

Så længe et medlem er til sted, kan du medbringe dine venner, din familie, din gæster, dine børn, dine kollegaer…

Hvordan udvælger du medlemmer?

Medlemskab er åbent for sejlere på ethvert niveau, i alderen 21 år og derover. Uanset om du aldrig har sejlet før, eller har sejlet i årevis, byder Freedom Boat Club dig velkommen som medlem!

Kan vi tage er gensidigt forbehold mellem europæiske og amerikanske FBC-Klubber?

Ja. Du vil være i stand til at booke e båd fra enhver af vores lokationer rundt om  i verden, ligesom du ville gøre derhjemme. Du skal blot indhente den relevante certificering og medbringe den.

Tilbyder du bådtræning sikkerhedskurser?

Freedom Boat Club er en førende promotor af bådejeruddannelse og sikkerhed. Hver af vores klubber tilbyder gratis trænning til vores medlemmer i sikker brug og drift af vores flåde. Dette omfatter generelt teoretiske og praktiske træningsaktiviteter. 

Leje du dine både?

Aldrig; det er en privat flåde. Vi udlejer ingen af bådene i vores flåde. Dette giver os mulighed for bedre at vedligeholde vores både tilstand og sikrer det højest mulige niveau af flådetilgængelighed for vores medlemmer.

Hvilket sikkerhedsudstyr er der på båden?

Alle både har det regulatoriske udstyr, der kræves af den amerikanske kystvagt, herunder redningsveste, ildslukker, lydudstyr og nødblus. Bådene kontrolleres for dette udstyr af havnepersonale og medlem inden afgang.

Hvad vil det sige at være en del af Freedom Boat Club fælleskabet? Er der regelmæssige sociale arrangementer?

I Freedom Bat Clubs rundt om i verden har vi alle én ting til fælles. Vi brænder alle for livet omkring vandet, og vi elsker at fejre det! Som medlem vil du kunne møde andre medlemmer og hygge dig sammen ved sociale arrangementer.