Bella 580 C

DKK 225.000

Bella 580 C

Lagersalgspris på Bella 580 C
m/ Mercury 115 hk.
Bemærk! Motoren er udskiftet i 2015.

DKK 225.000

Mærke
Bella
Årgang
2010
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
5,80 m
Bredde
2,09 m
Vægt
900 kg
Dybdegang (min/max)
0,68
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
115
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
62 l.
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Bella 580 C profil

Bella 580 C

Flot og velholdt Bella 580 C sælges for kunde. Det er en praktisk og alsidig kabinebåd, som er nem at bevæge sig rundt på. Båden er ideel til fiskeri og dagsudflugter på vandet.

Bådens indretning

Centralt på båden er styrehuset, hvor der er læ for vind og vejr. Det øger komforten under sejladsen og forlænger sæsonen.
Styrehusets tagluge kan åbnes, så du får en dejlig ventilation på de varme sommerdage. Det samme kan skydedørene forrest og bagerst i kabinen.
De store vinduer sørger for masser af naturligt lys og et godt udsyn. Styrehuset har en god højde og et enkelt interiør. Det er udstyret med to polstrede stole og bænke til yderligere to personer. Der er opbevaringsplads under siddepladserne og et skuffemodul under førersædet. Styrehuset har desuden et køkken med vask og et Wallas-komfur.

Cockpittet er indrettet med fokus på fiskeri og fungerer fint som et åbent arbejdsdæk. Der er en bænk på hver side, som kan klappes ned, når de ikke er i brug.

Opholdsrummet i stævnen adskiller sig fra andre kabinebåde. I stedet for kahytter har Bella 580 C et nedsænket fordæk med siddepladser. Det giver mulighed for afslapning, solbadning og hyggelige stunder i godt selskab.

Agter finder du kabinebådens svømmeplatform, som giver nem adgang til vandet.

Bemærk! Motoren er udskiftet i 2015.

Udstyr: SIMRAD-kortplotter.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.