Beneteau Antares 6

DKK 367.619

Beneteau Antares 6

Beneteau Antares 6
Pris m/ Mercury F80 og standardudstyr
DKK 367.619

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
5,70 m
Bredde
2,40 m
Vægt
1.180 kg
Dybdegang (min/max)
0,50
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 115
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
100
Garanti
Gældende Dansk Lovgivning
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer

Beneteau Antares 6

Beneteau Antares 6 er en moderne, stabil, sikker og manøvredygtig motorbåd, som kan bruges til det hele, hvad enten det er en hyggetur, til vandsjov eller en fisketur. Mulighederne er mange, og motorbåden passer godt til det danske klima.

Bådens indretning

Båden er hyggeligt indrettet. Den er designet med fokus på plads, komfort og funktionalitet. Innovative løsninger gør sejlture med 6 personer til en fornøjelse. De mange gelændere gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt på båden.
På agterdækket rummer Antares 6 en rundsiddegruppe med tilhørende bord, som kan omdannes til en solplads. Der er skabe til opbevaring under sæderne.

Der er en indbydende og venlig atmosfære i salonen. De store vinduer giver et dejligt lysindfald. Der er et godt udsyn hele vejen rundt også fra styrestanden, hvilket gør båden nemmere at manøvrere.
Salonen er desuden udstyret med en siddegruppe med et tilhørende bord i midten. Ryglænet kan justeres på de forreste siddepladser, så det er muligt at vende samme vej som skipper under sejladsen. Førersædet kan vippes frem, hvilket giver god plads til bådens pantry med køleskab og vask.
Forrest finder du en dobbeltkøje, hvor der er god plads til 2 voksne personer og som option kan du vælge et rigtigt marinetoilet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.