Beneteau Antares 8 m/Mercury 250 HK

DKK 649.000

Beneteau Antares 8 m/Mercury 250 HK

Benetau Antares 8
m/ Mercury F250XL DS, standard udstyr Landstrømsløsning og fuld kalecher.

DKK 649.000

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
April 2023
Produktionsland
Frankrig
Længde
8,06m m
Bredde
2,8m m
Vægt
2545Kg kg
Dybdegang (min/max)
0,60-0,80m
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
250 HK
Timetal
48
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
340L
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Vi har netop fået denne fine Beneteau Antares 8 til salg for vores kunde.

Denne Beneteau Antares 8 er monteret med en Mercury F250 V8, som har sejlet 48 timer.

Denne båd er den perfekte alliance mellem ydeevne og komfort. Du får på båden et stort udendørs loungeområde på agterdækket med en fuld kaleche som giver dig mulighed for at nyde det igennem hele sæsonen, og ikke mindst forlænge sæsonen, siddegruppen kan også omdannes til en stor solseng, så når der er høj sol, kan kalechen siderne tages af og kalechen skubbes frem, således at man kan nyde solen.

I cockpittet finder du et lille pantry med kogeblus, håndvask med trykvand og køleskab. Siddegruppen i cockpittet med plads til 4 voksne omkring bordet, den forreste del af siddegruppen, kan vendes om, således man sidder i sejlretningen og bliver hævet yderligere op en normal siddehøjde. Fra styrestolen har man et stort overblik over båden fra den behagelige pilotstol, som også er indrettet med at den forreste del af sædet kan hæves, således man har det perfekte overblik over båden når der skal ligges til. Fra styrpladsen er der adgang til den åbne kahyt i stævnen med plads til 2 voksne liggende på skrå, samt aflukket toiletrum. Fra sovepladsen er der i denne nye model lavet adgang til et stuverum som findes under siddegruppen i cockpittet, hvilket også vil kunne bruges til stikkøje til de lidt yngre personer ombord (Dog er madrassen til denne ikke i båden.)

Båden indeholder bla. Garmin plotter inkl. transducer, Specialsyet tæpper. Permateak på badeplatform, kogeblus, agter kaleche, hynder til solseng på agterdækket, solhynder til stævnen mm.

Båden har kun sejlet en sæson og få timer på motoren, motoreftersynet blev udført ved optagelse i oktober 2023.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.