Beneteau First 36

DKK 2.395.080

Beneteau First 36

Beneteau First 36
med standard udrustning: Aluminium Z-Spar rig, Yanmar 29 HK dieselmotor, pantry med komfur og køleskab, trykvandssystem, badeplatform og 3 kahytter samt et toiletrum.
DKK 2.395.080

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
11,98 m
Bredde
3,80 m
Vægt
4.800 kg
Dybdegang (min/max)
2,25
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
29
Timetal
Ny
Antal kahytter
3
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
70 l.
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej hjem

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau First 36 bagbord

Beneteau First 36

Beneteau har nu opdateret deres First modelprogram med en af de mest ventede og gennemdesignede både: Den helt nye First 36.

Unik i sin klasse

Beneteau og Seascape har i fællesskab brugt store ressourcer på at udvikle og producere denne unikke båd. Den kombinerer uovertrufne sejlegenskaber med komfort til tursejlads. På trods af sin størrelse på 36′ har konstruktørerne evnet at bygge en båd, som er fuldt planende samtidig med, at det er en rummelig turbåd. Bådens konstruktion gør, at den er både exceptionelt stiv og let, hvilket muliggør det enorme sejlareal på hele 180 m2 med rumskødssejl. Samtidig sikrer bådens dobbeltror en stabil styring af båden.

Enormt populær

Beneteau First 36 har allerede efter kort tid på markedet opnået så stor popularitet, at den er forudbestilt af en lang række købere fra hele Europa. Derfor har Beneteau og Seascape opskaleret produktionskapaciteten, så de fra 2023 bedre kan følge med efterspørgslen. Båden kan ses på alle de udstillinger, hvor Beneteau deltager. Det vil sige Boot i Düsseldorf, Cannes Yachting Show og Paris Boat Show.

Vi har bestilt to First 36, hvor den første bliver leveret til sommeren 2024.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.