Beneteau Flyer 6 Sundeck

DKK 299.263

Beneteau Flyer 6 Sundeck

Beneteau Flyer 6 Sundeck
Pris m/ Mercury F80
DKK 299.263

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
5,96 m
Bredde
2,23 m
Vægt
1.251 kg
Dybdegang (min/max)
0,40-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 140
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Beneteau Flyer 6 Sundeck

Beneteau Flyer 6 Sundeck

Beneteau Flyer 6 Sundeck er den perfekte, alsidige båd til hurtige udflugter på vandet. Den er nem at manøvrere og ideel til vandsport eller hyggelige ture med familie og venner. Motorbådene i Flyer-serien er generelt kendetegnet ved et dynamisk, sporty og moderne design, der signalerer fart og kraft. Med det patenterede AIR-STEP-skrog kombineret med en spids bov har båden ekstrem hurtigt planende egenskaber og stor sødygtighed i hårdt vejr.

Plads til solbadning og hyggelige stunder

Det er nemt for familie og venner at komme ombord på båden. Sikkerheden er vigtig, og derfor er båden udstyret med en beskyttende forrude og gelændere.
Flyer 6 Sundeck er rummelig med plads til 6 personer, har en høj komfort og moderne interiør. Indretningen gør det muligt med mange hyggelige og sociale stunder på vandet. Centralt på dækket er et bord omgivet af en polstret bænk agter og to behagelige polstrerede stole ved styrestationen. Stolene kan drejes mod bordet og bænken.
I stævnen kan du slappe af og nyde solens stråler på solsengen. Sundeck-modellen skiller sig ud fra de andre Flyer-modeller ved at have en sovekabine med et toilet under solsengen.

Båden er fyldt med spændende nye detaljer, som vi gerne vil uddybe for dig.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.