Four Winns TH36

DKK 4.644.824

Four Winns TH36

Four Winns TH36
m/ 2 Mercury 300 HK V8 XL - Cold Fusion White Joystick og standart udstyre.
DKK 4.644.824

Four Winns TH36
m/ 2 Mercury 350 HK V10 Cold Fusion White Joystick og standart udstyre.
DKK 4.910.254

Mærke
Four Winns
Årgang
2024
Søsat første gang
Ny
Produktionsland
USA
Længde
11,7 m m
Bredde
4,4m m
Vægt
7237 Kg kg
Dybdegang (min/max)
0,97m
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
600 – 700
Timetal
Ny
Antal kahytter
2
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
924L
Garanti
ny
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Four Winns TH36

Four Winns Th36 er standard monteret med 2 Mercury 300 HK V8 m/ Joystick, og og den måler 11,7m. Båden er med sine to skrog det mest moderne og nye indenfor motorbådsdesign og den nye konstruktion giver helt nye myuligheder for komfort og ydeevne.

Den nyudviklede TH36 udnytter hver en tomme ombord med det tidløse design som kahytterne er indrettet i. Begge kahytter er indrettet som suiter med eget toiletrum i elegant design og møbleret med queensize-senge, masser af opbevaring, persienner, skabsplads. De private toiletter er udstyret med et separat, lukket bruseområde. Over alt i kahytterne er der  desuden ambient belysning som giver en både eksklusiv og hyggelig stemning.

Klassens største loungeområde

Den nye Four Winns Th36 har desuden klassens mest komfortable og rummelige cockpit og dæk takket være konstruktionen med to skrog. Det store loungeområde under tag er optimalt til de lyse sommeraftener ligesom der både for og agter er store, velindrettede sidde- og liggeområder til solbadning eller hvor bådens passagerer kan nyde en drink efter en lang dag på vandet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.