Marex 370 ACC

DKK 2.049.000

Marex 370 ACC

Marex 370 ACC
m/ Volvo Penta D6 435 hk
DKK 2.049.000

Mærke
Marex
Årgang
2010
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Norge
Længde
11,37 m
Bredde
3,50 m
Vægt
6900 kg
Dybdegang (min/max)
1,10
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo Penta
HK
435
Timetal
650
Antal kahytter
3
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
650 l.
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej ind

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Marex 370 ACC

Marex 370 ACC

Vi sælger denne meget flotte og velholdte Marex 370 ACC  (Aft Cabin Cruiser) med Volvo Penta D6 435 hk.

Modellen var Marex’ flagskib, da den blev lanceret, og i 2009 blev den kåret til ”European Powerboat of the Year”. Motorbåden er en norsk kvalitetsbåd i topklasse, som er yderst driftsøkonomisk. Den kombinerer elegance, godt håndværk, sikkerhed og komfort, hvilket gør den til en fantastisk familiebåd.

Motorbådens indretning

Det er nemt og sikkert at bevæge sig rundt på Marex 370 ACC pga. de brede sidegange med gelænder, opholdsarealerne befinder sig på samme niveau, og bådens dæk er beklædt med teak.

Særligt for Marex 370 ACC er den rummelige agterkahyt med en god ståhøjde og tre sovepladser. Over køjerne er et wraparound-vindue, som bader kahytten i masser af naturligt lys og giver et fantastisk 270 graders udsyn.

Forrest i båden er ligeledes to kahytter. Her finder du også bådens toilet med separat baderum.

På fordækket kan du solbade på en skøn solhynde.

370 ACC er udstyret med en hardtop, som giver læ for vind og vejr. Hardtoppens store vinduesfacader skaber en lys atmosfære og en fantastisk panoramaudsigt. På varme dage kan hardtoppens stofsoltag og sidevinduer åbnes.

Kabyssen er praktisk placeret under hardtoppen og er bl.a. udstyret med håndvask og ovn. Over for kabyssen er der plads til mange hyggelige stunder i den behagelige dinette. Ryglænet på de forreste siddepladser i dinetten kan vippes, hvilket giver plads til en bred passagerbænk over for bådens styrestation.

Agter er båden indrettet med en dejlig solseng. Solsengen gemmer på en kaleche, som kan trækkes op, så den dækker det ellers åbne cockpit.

370 ACC er desuden indrettet med en stor svømmeplatform, som giver nem adgang til vandet. Svømmeplatformen er udstyret med en praktisk bænk med opbevaringsplads. Bænken gør det nemt at iføre sig dykkerudstyr eller nyde udsigten udover vandet.

Fuld udstyret motorbåd

Denne Marex 370 ACC er med fast skrueaksel, bowthruster og sternthruster med fjernbetjening, rustfri elankerspil, ny Garmin 8416 kortplotter, ny Garmin selvstyrer, ny Garmin VHF med Ais sender og modtager, el-betjening på motorrumsklappe, el-toilet, separat baderum, to køleskabe, ovn, fuld teak inde i cockpit, på agterplatform og ringdæk, solhynde på fordæk og tre kahytter.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.