Pris m/ Mercury F150 og comfort pakke.

DKK 534.559
Mærke Silver
Årgang Ny
Produktionsland Finland
Længde (meter): 6,72
Bredde 2,42
Vægt 1.350
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 300
Antal kahytter 1
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Udstyrsliste
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Silver Viper er den næststørste model i Silvers Z-serie af glasfiberbåde og Viper DCz leveres nu også med det nye skrogdesign som de andre modeller i Z-serien. Det nye skrogdesign benytter den unikke svenske Petestep® teknologi som løfter båden højere op i vandet end normale v-formede både. Den unikke skrogform får båden til at flyde nærmest lydløst igennem vandet. Den lille våde flade reducerer samtidig mængden af vandsprøjt og vand i cockpittet under sejlads. På dækket og i dørken ligger WPC komposit teak som er både mere miljøvenligt og lettere at vedligeholde end almindeligt teak. WPC teak sikrer dog fortsat den samme skridsikkerhed og giver det samme elegante udtryk som almindeligt teakdæk.

Styrepulten er designet til at være så ergonomisk og funktionel som muligt. Alle knapper, instrumenter – og den Raymarine Axiom 9 RV som er standardudstyr – er velplacerede for den der styrer båden. Samtidig giver Viper DCz’s vindspejl ualmindelig meget læ sammenlignet med andre både i samme størrelse. Det skyldes ikke mindst, at vindspejlet går langt tilbage i cockpittet, så det giver læ for alle i båden. altsammen detaljer som gør Silvers Viper DCz til en funktionel daycruiser.

Viper DCz er i det hele taget designet, så familie og venner kan få de optimale dage på vandet. Eksempelvis kan der sidde seks personer i cockpittets store sofa. Der er endda plads til en ekstra opredning i hækken, da bordet og solsengen kan laves til en komfortabel ekstrakøje.

Den rummelige kahyt i stævnen er udstyret med et elektrisk søtoilet. Pantryet i bagbord har både plads til køleskab, gaskomfur og håndvask. Endelig er det muligt at låse alle stuverummene ude på dækket.

Alt i alt er Silvers Viper DCz den ultimative, gennemtænkte og funktionelle daycruiser i højeste skandinaviske kvalitet til det kvalitetsbevidste par. Motorbåden er ganske enkelt indbegrebet af skandinavisk bådproduktion.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd