Riva Iseo

Riva Iseo

Riva Iseo
Med Volvo Penta D4 - 300HK eller Volvo Penta V8 305HK
DKK Spørg for pris

Mærke
Riva
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Italien
Længde
8,24 m
Bredde
2,5 m
Vægt
2940 kg
Dybdegang (min/max)
0,96
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo Penta
HK
300 – 305
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
330L
Garanti
Ny
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej hjem

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Specifikation 2023 -2024

Klassisk og moderne på én gang

Iseo. Det bliver ikke meget mere italiensk eller mere klassisk Riva. Denne sofistikerede 27″ daycruiser er på samme tid indbegrebet af den klassiske Riva, men den er på samme tid mere moderne end nogensinde. Linjerne og designet er klassisk men teknologien er hypermoderne. Det har resulteret i en både gudesmuk båd med enestående sejlegenskaber. Præcis ligesom de klassiske Rivaer. På samme måde viderefører Riva Iseo de klassiske Riva designdetaljer som fordæk i mahogni, førerplads med mange klasisske detaljer som fx. håndsyet læderrat og ikke mindst den store solseng i agter.

Når familien tager en tur på vandet tilbyder Riva med Iseo’en for første gang et unikt og specialudviklet infotainment og navigationssystem som er udviklet i samarbejde med Apple og bygger oven på Apples kendte iPad platform. Det nye system har en række ekstra features som digital manual, vejrudsigter og selvfølgelig mulighed for at streame både musik og TV.

Riva Iseo er med andre ord ideel både til dagsture eller som tenderbåd til større yachts. Det er den ultimative daycruiser for connaisseurs og ægte livsnydere.

Riva Iseo er den mindste Riva som stadig produceres og faktisk er Riva Iseo ikke større, end den kan trailes efter en almindelig personbil.

Begrænset produktion

Riva har ligesom sit søsterselskab Ferrari en stærkt begrænset produktion, da værftet ønsker at fastholde og garantere de traditionelt tårnhøje standarder til kvalitet og leveringssikkerhed. Det betyder, at der kun bliver produceret 5-6 Riva Iseo om året. En mængde som har resulteret i lange leveringstider, da det samtidig er en af de mest populære modeller i Riva værftets modelprogram. Riva har dog på intet tidspunkt ønsket at opjustere antallet af byggede både, da kvaliteten er det altafgørende for det legendariske norditalienske værft.

Levering i 2024

I sommeren 2024 vil du kunne komme og se den smukke Riva Iseo i vores udstilling. Båden bliver leveret hos os til juni, hvis den ikke er solgt inden. Den leverede model vil være med sort fribord.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.