Sea Ray 320 Sundancer

DKK 2.643.053

Sea Ray 320 Sundancer

Pris m/ Twin Mercruiser ECT 4.5L MPI DTS w/Bravo3 ( T-250 PHP )
DKK 2.643.053

Pris m/ DUAL Mercury Diesel 3.0-270 SD DTS Bravo 3X
DKK 3.129.395

Mærke
Sea Ray
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
9,85 m
Bredde
3,25 m
Vægt
6.500 kg
Dybdegang (min/max)
0,80
Motor
Benzin, Diesel
Motorfabrikant
MerCruiser
HK
500 – 700 HK
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
643L
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Sea Ray 320 Sundancer OB

Sea Ray 320 Sundancer

Sea Ray 320 Sundancer er en unik kombination af bowrider og cruiser. Bådens indretning gør den alsidig og ideel til sociale aktiviteter.

Sundancer 320 kombinerer værdier af en krydser og en bowrider i en genial pakke. Den leverer ubesværet kommando og maksimerer brugen af ombord plads i tre underholdning zoner. Rum inkluderer en robust lounge område, et åbent cockpit med cabriolet siddepladser og en ekspansiv kabine. Ideel til dagsture eller overnatninger, den smukt designede kabinefunktioner overnatning for fire og afslappende indvendige rum til at undslippe elementer. Den er også tilgængelig i en åben coupé-model med fuld forrude og standard sideruder, og en coupé-model med fuld forrude og hele sideruder.

Det dybe v-skrog vil holde hende godt tilpas overalt langs kysten og giver hende nogle offshore-egenskaber. Mens cockpittet er mere i overensstemmelse med kystsejladsunderholdning.

Båden byder på et stort åbent cockpit med en dejlig rundsiddegruppe med tilhørende bord og et veludstyret pantry. Som noget helt ekstraordinært rummer denne nye model 3 integrerede solpladser i den store åbne bov, som man ellers kun kender det fra bowrider-både.

Denne meget rummelige kabine er designet til at tilbyde maksimal komfort. Denne meget rummelige kabine er designet til at tilbyde maksimal komfort. Under dæk rummer båden to enkelt langsgående sengepladser, som er placeret under trappe-nedgangen. Der er desuden en siddegruppe, som kan laves om til en stor dobbelt køje i stævnen og selvfølgelig et separat aflukket toiletrum. Du har også i denne kahytter en område køkken. Dertil pantry med mulighed for mikroovn og køleskab.

Mange muligheder et tilgængelige for at skabe endnu mere komfort til dine dage eller weekender på havet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.