Sealine S43 m/ 2x Volvo Penta Tamd 74A

DKK 889.000

Sealine S43 m/ 2x Volvo Penta Tamd 74A

Sealine m/2x Volvo Penta Tamd 74A
DKK 889.000

Mærke
Sealine
Årgang
2001
Søsat første gang
2001
Produktionsland
Længde
13 m
Bredde
4,08 m
Vægt
13000 kg
Dybdegang (min/max)
0,95
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo Penta
HK
2* 480
Timetal
ca. 2220
Antal kahytter
2
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
1160
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Vi sælger for vores kunde, denne fine Sealine S43

Båden har ved optagelse blevet professionel poleret af samme firma som også coatede båden inden 2023 sæsonen, så gelcoaten står fuldstændig klar til den nye sæsonen. Bunden har også fået et frisk lag bundmaling, bunden blev sandblæst i 2020 og fik derefter påført ny primer og bundmaling.

Båden er indrettet med 3 store siddegrupper i cockpittet, således at der er  masser af plads til at finde enten læ, skygge eller sol når man nyder dagen på vandet.

Agter i cockpittet finder man et dobbelt kogeblus hvortil der er masser af opbevaring af diverse køkkengrej samt glas.

Alle hynder i båden er skiftet i 2021, hvoraf flere stadig ligger i plastik da disse endnu ikke er taget i brug, blandt andet hynderne til at lave seng i Salonen.

I sammenhæng med salonen med rundsiddegruppe er der stort pantry med følgende:

  • Køleskab
  • 3 kogeplader
  • Håndvask med ny vandhane
  • Mikrobølgeovn (aldrig været brugt)
  • Fjernsyn på drejebar ophæng

I mastercabin er der stor seng med masser af opbevaringsplads under sengen, men også i de indbyggede skabe, hertil er der separat bad og toilet rum.

I den anden cabin er der mulighed for at opdele sengen i 2 dele ved at fjerne hynden i midten, således skabes der 2 enkelt senge.

Båden er udstyret med følgende udstyr: El-anker med kædetæller, Aircondition, Wabasto varmer, Generator, varmtvandsbeholder, Victron batterilader, bruser v. agterdæk, 2 Køleskabe, Mikrobølgeovn, Raymarine Axiom 12″, VHF radio, trimflaps, bowpropel mm.

Af nylig udskiftning kan nævnes følgende: Nye køleskabe, nye hynder til alle siddegrupper, lamel gardiner, 2 nye rustfri vandtanke, rustfri holdingtank, Teak på agterdækket, vandpumper, begge motorer har fået nye turboer, de fleste skroggennemføringer er skiftet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.