Silver Tiger fra 2021

DKK 365.000

Silver Tiger fra 2021

Silver Tiger
m/ Mercury F150HK 3.0 EFI og mange udstyr som Ekkolod Simrad, Stereo Fusion, Komplet kalecher, Cockpit bord, Flexiteak i bådplatform og i cockpit.

Båden sælges med en Variant trailer 2.700kg.

DKK 365.000

Mærke
Silver
Årgang
2021
Søsat første gang
2021
Produktionsland
Finland
Længde
6,06 m
Bredde
2,36 m
Vægt
1.150 kg
Dybdegang (min/max)
0,40-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
106 timer
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
107
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Ja
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Silver Tiger bowrider

Silver Tiger er derimod den eneste bowrider i Z-serien af glasfiberbåde. Det nye skrogdesign benytter den unikke svenske Petestep® teknologi som løfter båden højere op i vandet end normale v-formede både. Den unikke skrogform får båden til at flyde nærmest lydløst igennem vandet. Den lille våde flade reducerer samtidig mængden af vandsprøjt og vand i cockpittet under sejlads.

Alle detaljer i Tiger modellen er gennemtænkte og i højeste finish. Eksempelvis er bådens hynder syet i et lækkert, højkvalitetsstof ligesom dæk og dørk er beklædt med komposit teak, som både er mere miljøvenligt og langt lettere at vedligeholde end almindeligt teakdæk.

Tiger modellen store multifunktionsbov kan både bruges til opbevaring af store genstande eller som sædegruppe. Bådens anker og ankerkæde placeres praktisk og enkelt i ankerbrønden i bådens stævn. Såfremt I skal lægge til kaj, er båden udstyret med en praktisk stævnstødpude, så I lettere kan lægge til land uden stød og skrammer.

Finsk funktionalitet i alle detaljer

Styrepulten er designet til at være så ergonomisk og funktionel som muligt. Alle knapper, instrumenter – og den Raymarine Axiom 9 RV – er velplacerede for den der styrer båden. Samtidig giver Tiger modellen vindspejl ualmindelig meget læ sammenlignet med andre både i samme størrelse. Det skyldes ikke mindst, at vindspejlet går langt tilbage i cockpittet, så det giver læ for alle i båden.

Udstyr i båden

Silver Tiger er desuden udstyret med komplette kalecher, stereo fusion med højtaler, flexiteak monteret på badeplatform og i cockpit samt hynder i et stærkt og vandafvisende Silvertex materiale. Der er monteret en Mercury 150 HK på denne Silver Tiger. Den giver masser af kraft og er samtidig usædvanligt driftsikker.

Båden er klar i vores showroom og den sælges for vores kunde.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.