FOX AVANT

DKK 149.000

FOX AVANT

Pris m/ Mercury F50
DKK 195.323

Lagersalgspris
med 25 HK, Raymarine plotter og fuld kaleche
DKK 149.000

Mærke
Silver
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Finland
Længde
4,95 m
Bredde
1,95 m
Vægt
510 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 50
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
(2 x 25 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Udstyrsliste

Silver Fox AVANT er ligesom sin tvilling FOX BR konstrueret efter Silvers unikke og patenterede koncept, som alle deres andre aluminiumsbåde. Det er en unikt egenudviklet og patenteret skrogkonstruktion, som det finske værft har arbejdet intenst på i mange år. Den enestående opbygning, hvor skrogets sider udgøres af lukkede, trekantede aluminiumsrum som fyldes med ikke-absorberende polyurethan skum er unik for Silver Boats. Den særlige konstruktion giver en stivhed i skroget helt uden sidestykke. En større stivhed som giver en bedre og sikrere sejlads  uden vrid i båden. Samtidig sænkes støjniveauet markant. Endelig giver skrogets polyurethan-skum den store fordel, at Silver Fox er stort set usænkelig. Silver markedsfører deres særlige skrogkonstruktion under navnet AluFibre TM.

Takket være det nye skrogdesign, føles Fox AVANT rummelig sin størrelse taget i betragtning. Alubådens mere rummelige indretning har givet plads til mere stuverum i både kistebænkene. I det hele taget føles Fox BR grundet sin yderst praktiske indretning større, end den faktisk er.

I alufiber-bådens stævn giver det store opbevaringsrum mulighed for at stuve grej og udstyr af vejen, men bænkene kan selvfølgelig stadig anvendes som komfortable siddepladser. Fox AVANT er konstrueret som en centerkonsol motorbåd med plads på begge sider af styrekonsollen. Det gør båden yderst anvendelig til eksempelvis fiskeri. Centerkonsollen giver i det hele taget Fox AVANT et mere maskulint og råt udtryk. Samtidig sikrer det maksimal beskyttelse til styrmanden.

Funktionel multibåd

Styrmandens sæde er i den vanlige Silver kvalitet med fuldpolstret skalstol. Sædet ved styrepulten har vippefunktion, så det både kan anvendes i siddende og stående position.

Fox AVANT’s liste over standardudstyr indeholder en moderne, brugervenlig Raymarine 9 Axiom kortplotter og ekkolod som letter navigationen under sejlads. Via Raymarine displayet får styrmanden også alle nødvendige informationer fra bådens motor. På den måde er alle alubådens instrumenter samlet og let overskuelige.

Takket være den enestående AluFibre TM konstruktion er Silver Fox AVANT en holdbar, elegant og praktisk aluminiumsbåd som kræver langt mindre vedligehold end almindelige glasfiberbåde. Den praktiske indretning og de gode sejlegenskaber gør Silver Fox AVANT ideel som både en lille familiebåd og som fritidsfiskebåd. Fox AVANT er designet specifikt til roligt vand langs kysterne, hvorfor den er ideel til de kyster og fjorde i de indre danske farvande. Derfor må Silver FOX AVANT blive en af danskernes foretrukne alu motorbåde i fremtiden. Erfaringerne fra de andre nordiske lande har i hvert fald tydeligt vist, at bådene er slidstærke både, hvad angår holdbarhed og gensalgspris.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.