Beneteau Antares 9

DKK 1.164.352

Beneteau Antares 9

Beneteau Antares 9
Pris m/ 2 x Mercury F150 og en masse lækkert udstyr
Se prisliste for nærmere beskrivelse

DKK 1.164.352

Beneteau Antares 9
Pris m. 2 x Mercury F200 og en masse lækkert udstyr
Se prisliste

DKK 1.325.118

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
9,00 m
Bredde
2,99 m
Vægt
3.776 kg
Dybdegang (min/max)
0,60/0,90
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
2 x 150 hk
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
400 (option 600)
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Antares 9

Beneteau Antares 9

Beneteau Antares 9 er en ny, moderne og elegant weekendcruiser fra verdens største lystbådsværft. Motorbåden er den perfekte weekendcruiser med alt, hvad du behøver ombord. Skrogets udformning sikrer en behagelig og sikker sejlads, hvor komforten er i top.

Rummelig og indbydende indretning

Antares 9 har en dejlig stor salon med direkte og nem adgang fra bådens agterdæk. Salonen rummer en siddegruppe med et tilhørende bord i midten. Bemærk den vipbare ryg, så du kan vælge at sidde mod siddegruppen eller i samme retning som skipper. Veludstyret pantry ved indgangen i styrbord side. Salonen er lys, venlig og indbydende, og du har et godt udsyn hele vejen rundt under sejladsen såvel som i havn. Døren ved styrestanden er en god detalje, som giver en nem, hurtig og sikker adgang til dækket.

Der er overnatningsmuligheder for 4-6 personer ombord. Fordelt på henholdsvis owners cabin i stævnen, midterkahyt samt som option soveindsats til opredning i salonen. Separat aflukket toiletrum med keramisk toilet og bruser. Stort agterdæk med rundsiddegruppe, som nemt kan omdannes til liggeplads/solseng, hvis du ønsker det. Et ideelt sted at slappe af med med familie og venner. Som option kan du få en helt lukket agterkaleche, der giver mere plads og anvendelse. Ideel båd til det danske klima.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.