Beneteau Oceanis 30.1 til omgående levering

DKK 1.475.000

Beneteau Oceanis 30.1 til omgående levering

Beneteau Oceanis 30.1
med 21 HK Yanmar med alt i udstyr og sejl
DKK 1.475.000

Mærke
Beneteau
Årgang
2022
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Frankrig
Længde
9,53 m
Bredde
2,99 m
Vægt
3995 kg
Dybdegang (min/max)
1,88
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
21
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
Garanti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sjældent udbudt og populær

Vi har fornøjelsen af at tilbyde den ultra populære og efterspurgte Beneteau Oceanis 30.1 med stort set alt i udstyr. Det her er den mest fleksible og velsejlende turbåd, der er produceret i lang tid. Bådens enkle rigning med bl.a. tyskerskødning gør den perfekt til shorthanded sejlads, hvad enten det er den lille familie, hvor kun den ene forælder sejler eller til decideret singlehand sejlads.

Nyt design

Beneteau har over de sidste år været igennem en rivende og meget fremsynet opdatering af deres modelprogram for både Oceanis og First serierne. Ikke mindst de mindre modeller, hvor Oceanis fra 2020 var den første, har vist sig som store succeser. Beneteau har fundet et hul i markedet hos den store gruppe af sejlere som ønsker en komfortabel og velsejlende båd med alle moderne sejlegenskaber som faktisk er designet til at blive sejlet shorthanded.

Alt i udstyr

Denne båd som vi nu sælger for vores kunde har langt det meste i udstyr. Båden har sejlet få timer og det er således muligt at spare et stort beløb i forhold til en helt ny båd. Denne flotte Oceanis 30.1 er bl.a. udstyret med Webasto dieselfyr, bovpropel, bovspryd med fjernbetjent el-ankerspil, 3-bladet foldepropel, Sprayhood, bimini, 2 rat version, perlegråt fribord, varmt/koldt trykvand på badeplatformen, kortbord i salonen, 230 V inverter, teak cockpitbord, B & G instrumenter inkl. autopilot, teak i cockpit og el-toilet

Båden har sejlet meget få timer og har kun været ude af Øresund i forbindelse med hjemsejlads fra Egå. Sejlene er også som nye. Der følger storsejl, selvslående fok, rullegenoa og Code 0 på rulle med. Du sparer omkring 200.000 kr. i forhold til en ny Oceanis 30.1 og båden kan leveres med det samme.

Båden sælges for vores kunde og kan besigtiges i vandet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.