Beneteau Oceanis 34.1

Båden leveres sejlklar og rigget i Egå

DKK 1.205.881
Lagerbåd

29 HK Yanmar, 3 kahyts version, rulle storsejl, apteret i lys eg, sprayhood og covers til rat, tunnelbovpropel, Luxe cockpitbord, bovspryd, brus og teak på badeplatform.
Båden er bestilt på værftet og forventes leveret i sensommeren 2022

DKK 1.606.671
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Søsat første gang Ny
Produktionsland Frankrig
Længde (meter): 9,96
Bredde 3,57
Vægt 5470
Dybdegang (min/max): 2,0
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
HK 21
Antal kahytter 3
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 130
Garanti Nybåds garanti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På vej hjem
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Beneteau har med den helt nye model Oceanis 34.1 skabt endnu en komfortabel og velsejlende turbåd med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Oceanis 34.1 fortsætter i det nye designspor fra de andre nye Oceanis modeller, hvor NAUTA Design endnu engang har stået for designet af den smukke båd.

I lighed med de øvrige Oceanis modeller har Oceanis 34.1 fokus på at være let at sejle. Således kan båden uden problemer sejles singlehanded eller af et par. Alle løsninger hvad angår rig og trim er optimeret, så de er enklest muligt uden dog at gå på kompromis med æstetik eller sejlegenskaber.

Oceanis 34.1 fortsætter den store succes, som Beneteau har haft med Oceanis 30.1, hvor der er masser af komfort og god plads om læ på trods af bådens størrelse. Således bliver Oceanis 34.1 også produceret i version med to aflukkelige agterkahytter som oven i købet begge er udstyret med skabe og en lille mellemgang. I det hele taget er Beneteau Oceanis 34.1 en rummelig båd om læ, hvor den faktisk føles langt større end andre både på samme størrelse.

Beneteaus Oceanis 34.1 er den ideelle familiecruiser til dem der ønsker en smuk båd med masser af plads men som stadig sejler godt i alle forhold.

Båden kan leveres i Danmark i 2022.


Jakob Sørensen jakob@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd