Sea Ray 210 SPX OB

DKK 349.000

Sea Ray 210 SPX OB

Sea Ray 210 SPX OB
med Mercury 150 hk.
Udstyr: køleboks i cockpittet, vandskistang, sammenklappeligt teakbord (93 x 64 cm), anker, ankertov, 4 fendere og 4 fortøjninger.

DKK 349.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2021
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
7,24 m
Bredde
2,59 m
Vægt
1370 kg
Dybdegang (min/max)
0,79
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
151 l
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray 210 SPX brugt motorbåd

Sea Ray 210 SPX OB

Vi sælger denne sporty og elegante Sea Ray 210 SPX med udenbordsmotor for kunde.
Båden har et slankt og stilfuldt design, som virkelig skiller sig ud på vandet. Bådens store ydeevne gør den hurtig, manøvredygtig og perfekt til vandsport.

Sea Ray 210 SPX OB er fantastisk indrettet. Den er rummelig med rigelig plads til afslapning og aktiviteter med familie og venner. Overalt på båden er der masser af plads til opbevaring af udstyr.
Området ved stævnen er ekstra bredt og har derfor plads til en stor siddegruppe. Siddegruppen kan forvandles til en skøn solseng, som fylder hele den forreste del af båden.

Cockpittet er indrettet med et førersæde og et passagersæde. Begge stole kan drejes, og passagersædet kan justeres, så det bliver en del af den store siddegruppe, som omfavner hele bagenden af båden. Alle sæder har Sea Rays luksuriøse polstring, der gør sejlturen ekstra komfortabel.
Båden er desuden udstyret med et flot sammenklappeligt teakbord (93 x 64 cm), en køleboks i cockpittet og en Bimini-top, som skaber en behagelig skygge på varme sommerdage.

Agter er bådens svømmeplatform med tilhørende stige, der giver nem adgang til vandet. Denne båd er ligeledes udstyret med en vandskistang.

Sea Ray 210 SPX OB er en alletiders båd til de aktive, sjove og afslappende sejlture på vandet med familie og venner.

Udstyr: køleboks i cockpittet, vandskistang, sammenklappeligt teakbord (93 x 64 cm), anker, ankertov, 4 fendere og 4 fortøjninger.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.